Stagiairs en afstudeerders WTB en Scheepsbouw | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Van Oord Stagiairs en afstudeerders WTB en Scheepsbouw

Application deadline 20-05-2016
Category

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Rotterdam
Deadline:
20-05-2016 (For Past)
Category:

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Rotterdam
Start date:
-
20-05-2016
Deadline
Past
View all Internships from Van Oord

Beschrijving

Stage lopen en afstuderen bij Van Oord betekent je theoretische kennis toepassen in een dynamische omgeving. De afdeling Ship Management (SMD) is verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie aan onze schepen en overig materieel, alsmede nieuwbouw en modificatie.

Voor de afdeling SMD zoeken wij enthousiaste stagiairs en afstudeerders Maritieme Techniek, Werktuigbouw en Scheepsbouw. 

Read more

De stage

dagelijkse werkzaamheden of geef je ondersteuning bij onze de nieuw te bouwen schepen of modificaties.

Overige werkzaamheden:
• Assisteren bij de begeleiding van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan het materieel waaronder sleephopperzuigers, cutterzuigers, valpijpschepen en steenstorters.
• Meelopen tijdens de voorbereidingen en de uitvoering van de dokbeurten, modificaties en nieuwbouw van onze schepen, mogelijk in het buitenland.
• Assisteren bij de engineering van onze nieuw te bouwen schepen.

Read more

De afstudeerperiode

Indien je interesse hebt in een afstudeerproject bij Van Oord, dan dagen wij je graag uit om met jouw ideeën te komen. Deze zullen wij beoordelen of dit overeenkomt met onze (technische) behoeften om tot een win-win te komen. Wij lezen dus graag jouw voorstellen in je motivatiebrief.
Standplaats stage / afstuderen: Afhankelijk van de wederzijdse mogelijkheden kan de opdracht worden uitgevoerd op ons hoofdkantoor in Rotterdam (Schaardijk 211), aan boord van onze schepen of wellicht op een projectlocatie of werf in Nederland of in het buitenland.

Read more

Wij vragen:

- een student(e) die een hbo- of een wo-opleiding werktuigbouw, scheepsbouw of aanverwant volgt.
- (aantoonbare) interesse in de maritieme wereld, natte waterbouw.
- goede beheersing van de Engelse taal en
- bereidheid om in het buitenland werkzaam te zijn.

Read more

En ben jij?

- communicatief vaardig, resultaatgericht,
- flexibel, stressbestendig en
- een enthousiaste teamspeler die goed zelfstandig kan werken.

Read more

Dan bieden wij jou:

een leerzame stage- afstudeerperiode in een dynamische werkomgeving. Met goed resultaat je stage periode afsluiten of afstuderen is wellicht een opstap voor een uitdagende startersbaan bij Van Oord.

Read more

Over Van Oord

Van Oord is een wereldwijd actieve en toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore projecten (olie, gas en wind). Wij zijn een innovatieve partner voor onze opdrachtgevers en dragen al meer dan honderd jaar bij aan de infrastructuur van morgen. Onze ruim 4800 medewerkers zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water, wind energie en techniek.

Bij Van Oord heerst een cultuur van verantwoordelijkheid krijgen, nemen en dragen. Wij willen dat al onze mensen prettig, veilig en goed kunnen (samen)werken. Wederzijds respect, vertrouwen, collegialiteit en fatsoenlijke omgangsvormen staan hierbij centraal. Van Oord gelooft in One Team, wereldwijd.

Read more

Wil jij ons team tijdelijk versterken?

Solliciteer dan voor 20 mei online via onderstaande sollicitatiebutton. We ontvangen naast een CV en motivatiebrief ook graag je cijferlijst. 

Kom aan boord en volg ons ook op LinkedIn!

Read more

Working at Van Oord

Branche
Offshore/Maritiem
Technology / Industry
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
5000
Employee in NL
5000