Scheepselektricien /- elektronicus | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Van Oord Scheepselektricien /- elektronicus

Application deadline 27-07-2016
Category

Offshore

Techniek

...
>> View all
Level
HBO
Location
Rotterdam
Deadline:
27-07-2016 (For Past)
Category:

Offshore

,

Techniek

Level:
HBO
Location:
Rotterdam
Start date:
-
27-07-2016
Deadline
Past
View all Internships from Van Oord

Beschrijving

Ben jij op zoek naar de voordelen van een grote, internationale organisatie maar ook naar de persoonlijke sfeer kenmerkend voor een projectteam? Ben jij op zoek naar avontuur en heb je een voorliefde voor water? Werk je graag met materieel dat voldoet aan de laatste technische ontwikkelingen? Lees dan verder wat Van Oord voor jou kan betekenen. Voor onze vloot, zoeken wij een scheepselektricien/-electronicus.

Read more

De functie

Een scheepselektricien/elektronicus, onderhoudt en repareert elektrotechnische- en elektronische installaties aan boord.

Read more

Overige werkzaamheden:

- Minimaal mbo of hbo werk- en denkniveau.
- Bij voorkeur beschikking over een zeemansboekje, geldige medische keuringen en een certificaat Basic Safety.
- Minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
- Flexibiliteit, stressbestendigheid, zelfstandigheid.
- Goede beheersing van Engelse taal. 

Read more

Wij bieden

We bieden jou een afwisselende, internationale werkomgeving waarbij je bijdraagt aan het realiseren van onze prestigieuze projecten in binnen- en buitenland.

Read more

Over Van Oord

Van Oord is een wereldwijd actieve en toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore projecten (olie, gas en wind). Wij zijn een innovatieve partner voor onze opdrachtgevers en dragen al meer dan honderd jaar bij aan de infrastructuur van morgen. Onze 4500 medewerkers zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water, wind energie en techniek.

Marine ingenuity is het onderscheidende kenmerk van Van Oord. In slechts twee woorden geven we een helder overzicht in wat we doen, hoe we het doen en waarin wij ons onderscheiden. Gepassioneerde, slimme, scherpzinnige en internationaal opererende waterbouwers. Zo zien wij onszelf. Wij vinden innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers en zakenpartners.
 
Bij Van Oord heerst een cultuur van verantwoordelijkheid krijgen, nemen en dragen. Wij willen dat al onze mensen prettig, veilig en goed kunnen (samen)werken. Wederzijds respect, vertrouwen, collegialiteit en fatsoenlijke omgangsvormen staan hierbij centraal. Van Oord gelooft in One Team, wereldwijd.

Read more

Working at Van Oord

Branche
Offshore/Maritiem
Technology / Industry
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
5000
Employee in NL
5000