Stagiair(e) Human Resources | StartersVacatures.be
Business Talent Network

UnileverStagiair(e) Human Resources

Application deadline 02-12-2015
Category

HR

...
>> View all
Level
HBO
Location
Rotterdam
Deadline:
02-12-2015 (For Past)
Category:

HR

Level:
HBO
Location:
Rotterdam
Start date:
-
02-12-2015
Deadline
Past
View all Internships from Unilever

Wordt jij onze leergierige HR Stagiair(e)?

Wereldwijd kiezen 2 miljard consumenten dagelijks voor een van onze vele merken, waaronder Axe, Becel, Ben&Jerry's, Calvé, Dove, Knorr, OLA, Omo en Unox. Met onze productportfolio van circa 400 merken zijn we een van 's werelds grootste producenten van voedingsmiddelen en producten voor huishoudelijke en persoonlijke verzorging. Van de 400 merken zijn er 14 goed voor elk een omzet van meer dan €1 miljard per jaar. Onze producten worden gemaakt over de hele wereld in onze 252 fabrieken en ze worden verkocht in meer dan 190 landen.
 
Binnen het HR Team Sourcing Unit Nassaukade zijn wij op zoek naar ondersteuning. Het HR Team biedt support aan de fabriek waar ongeveer 200 mensen werkzaam zijn. De Sourcing Unit Nassaukade produceert margarine en pindakaas. In deze inspirerende omgeving zijn wij op zoek naar een analytisch sterke, enthousiaste en doortastende HR stagiair. 
Read more

Wat kun je van de functie verwachten?

Voor onze afdeling Human Resources, met 1 HR Business Partner en 1 HR Officer zijn we op zoek naar een energieke stagiair. Als HR stagiair ben je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het HR beleid van Sourcing Unit Nassaukade. Je zult je bezighouden met generieke HR taken zoals adviseren van de lijn t.a.v. ziekteverzuim, nieuwe wet- en regelgeving maar ook het uitvoeren van operationele activiteiten. Als stagiair krijg je tevens verantwoordelijkheden als het organiseren van een evenement of een training. Daarnaast werk je dagelijks mee met alle voorbijkomende zaken op de afdeling.

Read more

Wat verwachten we van jou?

Je bent in het 3de of 4de jaar van een HBO opleiding (bij voorkeur HR gerelateerd); 
Je hebt interesse in de FMCG wereld; 
Je bent proactief, analytisch sterk en communicatief vaardig; 
Je hebt gevoel voor humor en bent een echte teamplayer; 
Je bent tijdens je studie actief geweest in nevenactiviteiten; 
Je bent minimaal 6 tot 12 maanden fulltime beschikbaar.  
Read more

Competenties

Growth mindset; 
Bias for action. 
Read more

Ons aanbod

Een kennismaking met het HR vak binnen een dynamische internationale werkomgeving waarin mensen met energie, creativiteit en passie samenwerken om met elkaar ambitieuze doelen na te streven.  Er is daarnaast veel ruimte om te groeien door professionele trainingen en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden op nationaal en internationaal gebied!

Read more

Hoe kun je solliciteren?

Klik op onderstaande link voor meer informatie 

Read more

Working at Unilever

Branche
FMCG
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
171000
Employee in NL
3300