Internship WCM | StartersVacatures.be
Business Talent Network

UnileverInternship WCM

Application deadline 26-05-2014
Placement type Placements
Category

Supply Chain

...
>> View all
Level
WO
Location
Rotterdam
Deadline:
26-05-2014 (For Past)
Category:

Supply Chain

Level:
WO
Location:
Rotterdam
Start date:
-
26-05-2014
Deadline
Past
View all Internships from Unilever

Functie-omschrijving

 

De Rotterdamse Sourcing Unit (SU) Nassaukade is opgericht in 1888 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een zeer moderne productiefaciliteit met ver doorgevoerde geautomatiseerde processen. De Nassaukade fabriek is één van de grootste margarine fabrieken in de wereld. Producten zoals Becel, Blue Band, Croma en Rama worden in deze fabriek geproduceerd en geleverd aan 20 landen door heel Europa. Bovendien wordt de Calvé Pindakaas ook in de SU Nassaukade geproduceerd. In deze complexe productieomgeving wordt jaarlijks 190.000 ton margarine geproduceerd en 10.000 ton Calvé Pindakaas.

World Class Manufacturing (WCM) is binnen Unilever SU Nassaukade de leidende methode voor procesverbetering. De term World Class Manufacturing (WCM) kan worden gezien als een verzamelnaam van de drie populairste verbetermethoden: Lean Manufacturing, TPM en Six Sigma. Alle 3 deze technieken/methodes worden bij WCM namelijk simultaan toegepast. WCM staat dus voor tegelijk afslanken (Lean), het productieapparaat optimaliseren (TPM), en het streven naar perfectie in kwaliteit (Six Sigma) in de productieprocessen (fabriek).

Wij zijn op zoek naar een pro-actieve hands-on stagiair WCM

Read more

Verantwoordelijkheden:

In deze stage zal je deel uit maken van het team dat het WCM programma uitrolt en ondersteunt in de gehele SU Nassaukade. Hieronder is een overzicht gegeven van mogelijke taken waarmee een stagiar zich bezig zou kunnen houden gedurende de stage:


• Het ondersteunen van WCM verbeteractiviteiten in verschillende gebieden van de fabriek.
• Het maken van verliesanalyses m.b.v. WCM technieken van bepaalde onderdelen in de productieprocessen
• Samen met de operators en technici het uitwerken van Standard Operating Procedures voor de productielijnen
• Maken van lesdocumenten om de WCM methodes & technieken te leren aan de medewerkers van SU Nassaukade

 

Read more

Profiel:


• 3e of 4e jaars Bachelor student met een technische achtergrond (b.v. werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of logistiek).
• Resultaat en praktisch gerichte aanpak (“hands-on mentaliteit”). 
• Ervaring met Excel
• Team werker
• Goede communicatie vaardigheden 

Read more

Wij bieden jou:


Je krijgt de ruimte om in een dynamische en internationale werkomgeving mee te denken over actuele zaken en hier ook impact te hebben. Je werkt met energieke, creatieve en gepassioneerde mensen die met elkaar ambitieuze doelen nastreven.


Read more

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

Read more

Werken aan een betere toekomst, iedere dag. Dat is Unilevers visie. Wij helpen mensen zich goed te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen met merken en diensten die goed zijn voor hen én voor anderen. Miljoenen consumenten wereldwijd kiezen dagelijks voor een van onze vele succesvolle en sterke merken, waaronder Axe, Becel, Ben & Jerry's, Calvé, Dove, Knorr, OLA, Omo en Unox. Met onze productportfolio van circa 400 merken zijn we een van 's werelds grootste producenten van voedingsmiddelen en producten voor huishoudelijke en persoonlijke verzorging. Wij geloven in de kracht van onze merken om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren

Read more

Working at Unilever

Branche
FMCG
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
171000
Employee in NL
3300