Stagiair Sales Support | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Tele2Stagiair Sales Support

Application deadline 10-12-2015
Category

Sales

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Diemen
Deadline:
10-12-2015 (For Past)
Category:

Sales

Level:
HBO & WO
Location:
Diemen
Start date:
-
10-12-2015
Deadline
Past
View all Internships from Tele2

Wat stagiair Sales Support bij ons zo leuk maakt

Bij de meewerkstage Sales Support werk je mee aan de dagelijkse communicatie die we hebben met de (potentiele) klanten en leveranciers van Tele2 Wholesale. Verder assisteer je bij Tele2 Wholesale events en help je het Sales team met allerhande taken zoals het nabellen van uitstaande vragen bij leveranciers, help je bij projecten en doe je beschikbaarheidschecks voor potentiele nieuwe sales opportunities.

 

Read more

Wat je concreet bij ons gaat doen

  • Ondersteunen van de afdeling Sales Support in dagelijkse communicatie met leveranciers
  • Assisteren Accountmanagers met uitvoeren beschikbaarheidschecks voor potentiele opdrachten
  • Bellen met potentiele nieuwe klanten voor het plannen van een afspraak Account Manager
  • Assisteren bij Sales Events bij Tele2 of een van onze klanten
Read more

En dit is het team dat op je wacht

Zakelijk Nederland verbinden. Zijn we goed in. Met onze vaste diensten, eigen LTE Advanced 4G-netwerk en cloud-diensten, hebben we alles immers zelf in huis. Overheidsinstanties, zakelijke dienstverleners, financiële instellingen, de bakkers om de hoek. Maar ook nationale en internationale serviceproviders weten ons te vinden. Al jaren. We leveren volgens een simpel gedachte; de klant bepaalt hoe, en wij zorgen ervoor dat het kan. De kracht van onze zakelijke dienstverlening? Die zit in het team. Met een schat aan kennis. Flexibel. En een mentaliteit om jaloers van te worden. Minder krijtstreeppak. Meer opgerolde mouwen.

 

Read more

Hoe we jou voor ons zien

Natuurlijk verwachten we dat je geweldig bent in wat je doet. En dat je Linkedin vol staat met woorden als hands on, stressbestendig en oplossingsgericht. Maar naast al die dingen, is de culturele klik voor ons heel belangrijk. Dat je positief je uitdagingen te lijf gaat. Dat je flexibel bent. Super gedreven. En dat onze open en onconventionele cultuur aanvoelt als eerste natuur. Kantoortjes en deurkloppen? Liever niet. De bij tijd en wijle hectische werkomgeving die dingen gedaan krijgt? Bring it on! Als je dit leest, en wordt overvallen door dat “dit ben ik!” gevoel, dan kan dit het begin zijn van iets moois.

 

Read more

Dit vinden we ook belangrijk

  • Opleiding in de richting van sales/commerciële economie.
  • Commercieel talent
  • Initiatiefrijk, creatief en ambitieus.
  • Ondersteunen vind je leuk.
  • Projecten naar je toe trekken en daar verantwoordelijk voor zijn lijkt je leuk.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Hier ga je werken

Diemen-Zuid (vlakbij Amsterdam)

En? Hebben we een match?

Dan willen we alles van je weten. Klik op de button, start de online procedure en maak ons trots!

Read more

Hoe we samen nog beter worden

Er loopt bij Tele2 een groep ambitieuze mensen rond, en die geven we graag alle ruimte. Ruimte om nieuwe initiatieven te ontplooien. Om elkaar uit te dagen. We willen namelijk niets liever dan dat jij ons versteld doet staan, en ons van de sokken blaast. Want dat zorgt ervoor dat we beiden verder groeien. Dit maakt Tele2 (al zeggen we het zelf) een fantastische plek om te werken. Wij doen er dan ook graag iets voor terug. Zo investeren we in je persoonlijke begeleiding. En leren we ook graag van jou! (Soufflé’s? Serieus, ons lukt het niet. Teach us!)

 

Read more

Tenslotte iets meer over ons (omdat je zo aandringt)

We kennen elkaar natuurlijk al langer! Sinds 1997 om precies te zijn (weet je nog?). Vanaf dat moment zijn we bezig met het openbreken van monopolies en het opschudden van vastgeroeste verdienmodellen. Waarom? Omdat onze klanten verdienen wat ze nodig hebben, voor minder. We blijven daarom druk! Zo bouwen we aan het 4G-netwerk waar iedereen van droomt. Elke seconde een selfie posten, iedere dag je moeder goedemorgen appen, en Youtuben tot je niet meer kan. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

 

Read more

Working at Tele2

Branche
Telecom / IT
Number of countries
11
Headquarters Holland
Diemen
Employee abroad
5416
Employee in NL
1000