Stagiair Communicatie | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Tele2Stagiair Communicatie

Application deadline 10-12-2015
Category

Communicatie

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Diemen
Deadline:
10-12-2015 (For Past)
Category:

Communicatie

Level:
HBO & WO
Location:
Diemen
Start date:
-
10-12-2015
Deadline
Past
View all Internships from Tele2

Introductie

Bij deze meewerkstage werk je mee aan de ontwikkeling van interne en externe communicatie uitingen (intranet, nieuwsbrieven, mails, presentaties, workshops en trainingen, brochures, video presentatie materiaal, evenementen, etc.) Ook organiseer je bijvoorbeeld de ’medewerker van de maand’ verkiezing en is het bijhouden van wat de media over Tele2 schrijft, een belangrijke taak.

 

Read more

Wat je concreet bij ons gaat doen

 • Meeschrijven aan interne nieuwsbrieven en bijhouden van intranet
 • Organiseren van de ’medewerker van de maand’ verkiezing
 • Monitoren en analyseren van het nieuws over Tele2
 • Ontwikkelen en uitvoeren van interne campagnes en evenementen
Read more

En dit is het team dat op je wacht

Iedere keer dat je als consument iets van Tele2 koopt, van ons hoort, of met ons belt, dan is dat is de afdeling Consumentenmarkt. Verdeeld over zes subafdelingen werken 150 mensen in kleine teams met grote doelstellingen. Marketing, communications, sales, operations en customer service. Fixed, 4G. Online en offline. It’s all here. Het hart van de afdeling is de Huiskamer. Hier komen ideeën tot leven, worden klantvragen besproken, proposities getoetst en campagnes beklonken. En op vrijdag? Dan vind je hier de gezelligste borrels (sowieso van de C-vleugel).

 

Read more

Hoe we jou voor ons zien

Natuurlijk verwachten we dat je geweldig bent in wat je doet. En dat je Linkedin vol staat met woorden als hands on, stressbestendig en oplossingsgericht. Maar naast al die dingen, is de culturele klik voor ons heel belangrijk. Dat je positief je uitdagingen te lijf gaat. Dat je flexibel bent. Super gedreven. En dat onze open en onconventionele cultuur aanvoelt als eerste natuur. Kantoortjes en deurkloppen? Liever niet. De bij tijd en wijle hectische werkomgeving die dingen gedaan krijgt? Bring it on! Als je dit leest, en wordt overvallen door dat “dit ben ik!” gevoel, dan kan dit het begin zijn van iets moois.

 

Read more

Dit vinden we ook belangrijk

 • Minimaal een HBO opleiding in de richting van communicatie.
 • Talent in het schrijven van teksten.
 • Initiatiefrijk, creatief en ambitieus.
 • Het lijkt je leuk om een ondersteunende rol te hebben.
 • Het lijkt je leuk om projecten naar je toe te trekken en daar verantwoordelijk voor te zijn.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Start februari 2016

Hier ga je werken

Diemen-Zuid (vlakbij Amsterdam)

En? Hebben we een match?

Dan willen we alles van je weten. Klik op de button, start de online procedure en maak ons trots!

Read more

Hoe we samen nog beter worden

Er loopt bij Tele2 een groep ambitieuze mensen rond, en die geven we graag alle ruimte. Ruimte om nieuwe initiatieven te ontplooien. Om elkaar uit te dagen. We willen namelijk niets liever dan dat jij ons versteld doet staan, en ons van de sokken blaast. Want dat zorgt ervoor dat we beiden verder groeien. Dit maakt Tele2 (al zeggen we het zelf) een fantastische plek om te werken. Wij doen er dan ook graag iets voor terug. Zo investeren we in je persoonlijke begeleiding. En leren we ook graag van jou! (Soufflé’s? Serieus, ons lukt het niet. Teach us!)

Tenslotte iets meer over ons (omdat je zo aandringt)
We kennen elkaar natuurlijk al langer! Sinds 1997 om precies te zijn (weet je nog?). Vanaf dat moment zijn we bezig met het openbreken van monopolies en het opschudden van vastgeroeste verdienmodellen. Waarom? Omdat onze klanten verdienen wat ze nodig hebben, voor minder. We blijven daarom druk! Zo bouwen we aan het 4G-netwerk waar iedereen van droomt. Elke seconde een selfie posten, iedere dag je moeder goedemorgen appen, en Youtuben tot je niet meer kan. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Read more

Working at Tele2

Branche
Telecom / IT
Number of countries
11
Headquarters Holland
Diemen
Employee abroad
5416
Employee in NL
1000