WO afstudeeropdracht voor een werktuigbouw student | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Tata SteelWO afstudeeropdracht voor een werktuigbouw student

Application deadline 31-03-2014
Placement type Final Internships
Category

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
Ijmuiden
Deadline:
31-03-2014 (For Past)
Category:

Techniek

Level:
WO
Location:
Ijmuiden
Start date:
-
31-03-2014
Deadline
Past
View all Internships from Tata Steel

Wat ga je doen?

Op dit moment is er vanuit onze productie eenheden vraag naar Technische bedrijfskunde, werktuigbouw afstudeerders die projecten op kunnen pakken zowel aan de analyse kant als uiteindelijk inplementeren.

We zijn op zoek naar studenten die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en een bijdrage te leveren aan een prestatie van wereldformaat. Je wordt opgenomen in een team met ervaren collega’s die van jou verwachten dat je meewerkt en meedenkt om ons staalbedrijf in de wereldtop te behouden. Belangrijk is dat techniek je passie is en dat je ambitieus genoeg bent om je carrière hier in voort te zetten.

Read more

Herken jij jezelf hierin?

Solliciteer je bij ons dan verwachten we dat je concreet aangeeft waar je interesse naar uitgaat. Je leeft je in in ons bedrijf en spreekt je voorkeur voor een specifieke afdeling, competentie of opdracht zo helder mogelijk uit. Aan de hand van jouw verzoek beoordelen wij of er mogelijkheden zijn die aansluiten bij je interesse en opleidingsachtergrond.

Read more

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende en leerzame afstudeerstage met een goede begeleiding. Vooraf stellen we in overleg met jou een duidelijke eindopdracht samen, zodat aan de eisen van jouw universiteit wordt voldaan. Je kunt waardevolle ervaring opdoen binnen een grote organisatie en Nederlands enige maakindustrie. Je kunt rekenen op een no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, waarbinnen jij een concrete bijdrage kunt leveren aan de realisatie van verbeterdoelstellingen. Een goede stagevergoeding spreekt voor zich.

Tijdens je afstudeerstage kun je regelmatig deelnemen aan evenementen, zoals stagiairrondleidingen en lunchlezingen. Verder bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Library Services en kun je tijdelijk gratis lid worden van onze interne vereniging voor jong hoogopgeleid personeel “De Magneet”.

Read more

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze opdracht je aan? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Vul het registratieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet om zowel je CV als je motivatie te uploaden. Vermeld in de motivatie wat je zoekt en voor welke periode dan gaan wij voor je op zoek. Heb je nog vragen en wil jij eerst meer informatie? Neem dan contact op met één van onze Campus recruiters Petra Dekker (0251-492448) of Mariëlle Huijg (0251-492613).

Read more

Working at Tata Steel

Branche
Technology / Industry
Number of countries
50
Headquarters Holland
IJmuiden
Employee abroad
35000
Turnover
11000