Maak jij een risico-analyse van cruciale installaties van de oxystaalfabriek? | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Tata SteelMaak jij een risico-analyse van cruciale installaties van de oxystaalfabriek?

Application deadline 29-02-2016
Category

Engineering

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Ijmuiden
Deadline:
29-02-2016 (For Past)
Category:

Engineering

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Ijmuiden
Start date:
-
29-02-2016
Deadline
Past
View all Internships from Tata Steel

Wat ga je doen?

Oxystaalfabriek 2 is een van de grote fabrieken op het TATA-steel terrein. Hier verwerken ruim 900 mensen met behulp van geavanceerde installaties vloeibaar ruwijzer tot staal. De fabriek is gebouwd in 1968 en sindsdien zijn de installaties continue uitgebouwd en vernieuwd naar de laatste stand van de techniek gedreven door steeds striktere eisen vanuit de omgeving en de klanten.
Het hart van de fabriek wordt gevormd door een aantal installaties die van cruciaal belang zijn voor de veiligheid, het milieu, de betrouwbaarheid van de productie en de kwaliteit van de producten. Om dit belang veilig te kunnen stellen is een lange termijn programma van projecten van renovaties en/of vernieuwing van deze installaties noodzakelijk om tijdig de benodigde projecten hiervoor te kunnen starten.

De opdracht luidt: het opstellen van een lange termijn overzicht waarin, uitgaande van deze belangrijke installaties, is aangegeven:

  • hoe en wanneer deze installaties naar verwachting zullen falen
  • hoe dit te monitoren zodat tijdig kan worden ingegrepen
  • wat de impact hiervan zal zijn
  • wat een kostenindicatie  van renovatie of vervanging zal zijn.

 De benodigde informatie zal voornamelijk door interviews moeten worden verzameld waarbij een objectieve en kritische houding essentieel is.

 

 

Read more

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent hbo/wo bachelor student
  • Je volgt een studie richting Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde
  • Je bent zelfstandig
  • Je bent assertief en niet bang om op mensen af te stappen
  • Je bent pragmatisch en nieuwsgierig
Read more

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende en leerzame stage met goede begeleiding. Vooraf stellen we in overleg met jou een duidelijke opdracht samen, zodat aan de eisen van je opleiding wordt voldaan. Je kunt waardevolle ervaring opdoen binnen een grote organisatie en Nederlands enige maakindustrie. Je kunt rekenen op een no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, waarbinnen jij een concrete bijdrage kunt leveren aan de realisatie van verbeterdoelstellingen. Een goede stagevergoeding spreekt voor zich.

Tijdens je stageperiode kun je regelmatig deelnemen aan evenementen, zoals rondleidingen en lunchlezingen voor onze stagiairs. Verder bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Library Services en kun je tijdelijk gratis lid worden van onze interne vereniging voor jong hoogopgeleid personeel “De Magneet”.

Read more

Wat is jouw werkomgeving?

Als onderdeel van Manufacturing Iron & Steel produceren wij afdeling Oxystaalfabriek 2 (OSF2) vloeibaar ijzer voor de afdeling DSP en plakken staal voor de afdeling WB2. Onze afdeling OSF2 bestaat uit meerdere installaties die van ruwijzer staal maken. Wij krijgen ruwijzer aangeleverd van de afdeling Hoogovens. Wij leveren vloeibaar staal aan de afdeling DSP en wij leveren plakken staal aan de afdeling Warmband 2. Het is onze uitdaging om de productie fors te verhogen met een betrouwbaar proces en rekeninghoudend met de strikte kwaliteitseisen.

 

Read more

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze stageplaats je aan? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Vergeet niet om zowel je CV als je motivatie te uploaden. Heb je nog vragen en wil jij eerst meer informatie? Neem dan contact op met één van onze Campus Recruiters via 0251-494 000. 

Read more

Working at Tata Steel

Branche
Technology / Industry
Number of countries
50
Headquarters Holland
IJmuiden
Employee abroad
35000
Turnover
11000