Hbo-stage informatica (3e of 4e jaar) | StartersVacatures.be
Business Talent Network

RijksoverheidHbo-stage informatica (3e of 4e jaar)

Application deadline 12-12-2016
Placement type Final Internships
Category

IT

...
>> View all
Level
HBO
Location
Apeldoorn
Salary / month
€ 578.-
Deadline:
12-12-2016 (For Past)
Category:

IT

Level:
HBO
Location:
Apeldoorn
Start date:
-
12-12-2016
Deadline
Past
View all Internships from Rijksoverheid

Functieomschrijving

Wil jij ervaring opdoen bij een grote organisatie met een enorme diversiteit aan werkzaamheden? Kansen en mogelijkheden krijgen én creëren om jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk? En wil jij óns helpen met jouw vernieuwende kennis, kunde en ideeën? Dan is deze stageopdracht bij de Belastingdienst echt iets voor jou!

Je gaat werken bij ons Mobile Competence Center dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van zeer vernieuwende apps. Of je loopt stage bij Toeslagen en werkt op het .Net platform met C#. En ook voor een ‘Java-stage’ in projecten met marktconforme frameworks, ben jij bij ons aan het juiste adres! Er is zoveel mogelijk bij het Centrum voor Applicatieontwikkeling en onderhoud van de Belastingdienst, bij B/CAO.

Je werkt meestal in korte sprints volgens de SCRUM/Agile ontwikkelmethodes en je bouwt zelfstandig óf in teamverband aan een van onze informatiesystemen. In het proces van ontwerpen, realiseren en implementeren van nieuwe architectuur of applicaties werk je - afhankelijk van jouw stageopdracht - zowel met lineaire als iteratieve ontwikkelmethodes. En áltijd met ICT-professionals die kennis bezitten van onze technologie én onze bedrijfsprocessen en bovendien sterk zijn gefocust op resultaten.

Read more

Functie-eisen

  • Je zit in het 3e of 4e jaar van een hbo-opleiding informatica.
  • Je hebt goede kennis van en al ervaring met het werken met objectgeoriënteerd ontwikkelen.

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, niet alleen mondeling, maar zeker ook schriftelijk. Je bent creatief en hebt doorzettingsvermogen. Je hebt bovendien al een duidelijk beeld hoe je jouw stage wilt invullen, hoe je dat wilt bereiken en wie je daarvoor nodig denkt te hebben.

Read more

Working at Rijksoverheid

Branche
Government / Education / Research
Number of countries
1
Employee in NL
120000