Stage Bedrijvenadvies | StartersVacatures.be
Business Talent Network

RabobankStage Bedrijvenadvies

Application deadline 15-12-2014
Start date 01-02-2015
Placement type Placements
Duration in months
5
Category

Finance

HR

Consulting

...
>> View all
Level
WO
Location
Hoogeveen
Salary / month
€ 340.-
Deadline:
15-12-2014 (For Past)
Category:

Finance

,

HR

,

Consulting

Level:
WO
Location:
Hoogeveen
Duration in months:
5
Start date:
01-02-2015
15-12-2014
Deadline
Past
View all Internships from Rabobank

Rabobank Zuidwest - Drenthe i

opzoek naar een enthousiaste Stagiair(e) Bedrijvenadvies voor een periode van 5 maanden.

Read more

De functie

Rabobank Zuidwest-Drenthe zoekt voor haar afdeling Bedrijven een stagiair voor 36 uur per week voor de periode van vijf maanden beginnend in februari 2015.  Als stagiair loop je stage op de Ondernemersdesk en/ of op de afdeling Zakelijke Relaties. 

Het Zakelijk Loket is de eerste ingang voor zakelijke klanten. Hier vindt de afhandeling van klantvragen via alle directe kanalen plaats: telefoon, email, chat en SMS. Jouw ambitie is klanten snel, accuraat en op klantgerichte wijze te bedienen. In overleg met jou zullen jouw werkzaamheden en een eventuele stage-opdracht geformuleerd worden. 

Rabobank zal zich ervoor inzetten dat jouw stage een nuttige fase van je studie wordt, waarin je opgedane kennis kan toetsen in de praktijk. Een periode waarin dus veel te ontdekken en te leren valt. En omgekeerd, de Rabobank wil graag het nodige van jou leren. 

Read more

Onze cultuur

Rabobank Zuidwest-Drenthe wil vanuit verbinding bijdragen aan de ambities van haar klanten. Dankzij onze coöperatieve wortels weten we dat je door samen te werken betere resultaten boekt. Dat je waarmaakt wat je belooft. Nu en in de toekomst. We willen onszelf steeds uitdagen ‘het verschil te maken’. Wil jij bijdragen aan deze uitdaging en samen met ons bouwen aan de toekomst van onze klanten? Wil je verder groeien in je vak en als mens? Wil jij het verschil maken? Een goed CV en een gezonde portie ambitie zijn prima startkapitaal voor een mooie carrière. Enthousiast? Dan maken we graag kennis.

Read more

Ons aanbod

Naast een stagevergoeding van € 340,00bruto per maand (bij een fulltime stageplaats van 36 uur per week), bieden wij een afwisselende stage in een professionele werkomgeving. Wie bieden jou een uitgelezen kans om je kennis en (werk)ervaring te vergroten. Je krijgt de ruimte zelfstandig diverse activiteiten uit te voeren. Daarnaast krijg je uiteraard de ruimte en begeleiding om je stage opdrachten te maken.

Read more

Je bagage

Wij zoeken enthousiaste, ambitieuze derdejaars studenten Hbo voor een meeloopstage (eventueel in combinatie met een opdracht), met een economische- of commerciële opleiding, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, die stressbestendig, proactief, enthousiast en flexibel is.

Read more

Word jij de Rabobank?

Wil jij de Rabobank worden als stagiair op de afdeling Bedrijven? Stuur dan je cv en motivatie vóór 15 december a.s. via de sollicitatielink op deze pagina. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Gerlinda Muggen, Manager Ondernemersdesk telefoonnummer 0528-246956.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag ochtend 17 december a.s.

Bijzonderheden
De bank voert op basis van de  “Regeling Screening Rabobank” voor alle nieuwe medewerkers een pre-employment screening uit.

 

Read more

Working at Rabobank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
48
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
60000
Employee in NL
32000