Meeloopstage productmanagement Zakelijk financieren | StartersVacatures.be
Business Talent Network

RabobankMeeloopstage productmanagement Zakelijk financieren

Application deadline 23-12-2014
Placement type Placements
Duration in months
5
to
Duration in months max: 
6
Category

Finance

Management

...
>> View all
Level
WO
Deadline:
23-12-2014 (For Past)
Category:

Finance

,

Management

Level:
WO
Location:
Duration in months:
5
Start date:
-
23-12-2014
Deadline
Past
View all Internships from Rabobank

Rabobank zoekt

Rabobank Nederland zoekt voor de afdeling Zakelijk Financieren binnen de afdeling Bedrijven in Utrecht een

 

Economische stagiair (WO)

Finance/ Economie/ Bedrijfseconomie/ Econometrie

 • Heb jij affiniteit met derivaten?
 • Wil jij je verdiepen in nieuwe bancaire regelgeving en richtlijnen?
 • Vind jij het leuk om te werken met klantcasussen?
Read more

De stage

Voor de afdeling Productmanagement van het bedrijfsonderdeel Zakelijk Financieren zoeken wij een economische stagiair. Deze meeloopstage is opgezet als leerervaring om het hart van de bank te leren kennen. In de rol van stagiair krijg jij de ruimte om de afdeling en haar werkzaamheden goed te leren kennen. Je houdt je bezig met klankcasussen, communicatie, regelgeving, maar ook met de pricing van derivaten.

De huidige richtlijnen voor de pricing van derivaten zijn aan verandering onderhevig. Dit gaf ruimte voor een inhoudelijke onderzoeksopdracht, resulterend in een beleidsvoorstel voor de pricing van derivaten. Jij zult een rol vervullen bij dit onderzoek, waarbij je de mogelijkheid krijgt de organisatie vanuit verschillende facetten te bekijken.

Je zult tijdens deze stage kennis maken met de Global Financial Markets (GFM)gelieerde afdelingen als Dealingroom, GFM memberbank Desk, RN Bedrijven en andere afdelingen binnen Rabobank Nederland (RN) en Rabobank International (RI). 

 

Ben jij geïnteresseerd in zakelijke financieringen en complexe financiële producten én ben je bereid de handen uit de mouwen te steken? Dan is deze opdracht wat voor jou!

Read more

De afdeling

Het team Productmanagement binnen de afdeling Zakelijk Financieren houdt zich o.a. bezig met de volgende zaken:

 • Beheer rondom de financieringsproducten en rentederivaten;
 • Innovatie en digitalisering van kredietverlening;
 • Implementeren van relevante wet- en regelgeving;
 • Onderhouden van contacten met lokale banken en andere stakeholders;

Binnen het team productmanagement komen de volgende rollen voor:

 • Manager;
 • Productmanagers;
 • Business change managers;
 • Release managers;
 • Pricing & Modelling
Read more

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een stagiair op WO-niveau met een (bedrijfs)economische of Finance gerelateerde studie. Bij voorkeur zit je in de laatste fase van je studie. Je hebt affiniteit met bedrijfsprocessen, organisatieanalyse, visievorming, maar ook met de harde kant: affiniteit met financieren en complexe financiële producten, Met deze achtergrond ben jij er klaar voor om de klantbehoefte te achterhalen.

 

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels in woord en geschrift. Je herkent je in de competentiessamenwerken en klantfocus en je neemt graag initiatief om zaken te verbeteren. Je bent zelfstandig en communicatief en je werkt precies.

 

Natuurlijk word jij ook beoordeeld op jouw prestaties. Om je goed te kunnen beoordelen ontvangen wij graag een CV, motivatiebrief, beoogde stageperiode en, toegevoegd aan jouw motivatiebrief, jouw cijferlijst. 

Read more

Competenties

Naast de twee Rabobank kerncompetenties Samenwerken en Klantfocus herken je in jezelf de volgende competenties:

 • Doelen stellen en operationaliseren
 • Ontwikkelgerichtheid
 • Initiatief
 • Verandervermogen

Let op! Tijdens je stage is het wettelijk verplicht om ingeschreven te staan bij de hogeschool/universiteit gedurende de hele stageperiode.

Read more

Start en periode

Startdatum: per direct

Duur: 5/6 maanden

Aantal dagen: 4/5 dagen

Read more

Stagevergoeding

De Rabobank betaalt een maandelijkse stagevergoeding. Wij bieden je een uitdagende en professionele leeromgeving binnen de financiële dienstverlening. Deze omgeving is ambitieus en professioneel. De opdracht strekt verder dan de grenzen van de afdeling van waaruit de stage plaats vindt. Je krijgt de begeleiding, de ruimte en de vrijheid om jouw stage zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren.

Read more

Inlichtingen

Voor meer informatie over de stageopdracht kun een e-mail sturen naarcampusrecruitment@rn.rabobank.nl onder vermelding van de titel van deze stage.

Voor informatie over stages en begeleiding bij Rabobank Groep kijk je op http://www.rabobank.jobs/cs/nl/content/rabobank_als_werkgever/studenten_en_starters/stages.html

Read more

Bijzonderheden

De Rabobank Groep toetst op basis van de "Regeling Screening Rabobank" alle stagiairs en nieuwe medewerkers op hun betrouwbaarheid om een functie bij de Rabobank te vervullen.

Read more

Solliciteren

Je kunt direct solliciteren via onderstaande button 'solliciteren' of via de Vacaturebank op www.rabobank.nl/werken. Vermeld hierbij ook het vacaturenummer van de stage. Jouw actuele CV, cijferlijst en motivatiebrief kan je vervolgens toevoegen via 'CV- en bestandsbeheer'. Voor meer informatie kijk op onze website.

Read more

Working at Rabobank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
48
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
60000
Employee in NL
32000