Meeloopstage Global Financial Markets | StartersVacatures.be
Business Talent Network

RabobankMeeloopstage Global Financial Markets

Application deadline 02-12-2014
Placement type Placements
Duration in months
3
to
Duration in months max: 
4
Category

Finance

...
>> View all
Level
WO
Deadline:
02-12-2014 (For Past)
Category:

Finance

Level:
WO
Location:
Duration in months:
3
Start date:
-
02-12-2014
Deadline
Past
View all Internships from Rabobank

Rabobank zoekt

Rabobank zoekt voor de afdeling Equity Research in Utrecht een

 

Meeloopstagiair Finance (WO)

 

Een stage is alleen mogelijk wanneer je gedurende de gehele stage ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling.

Read more

De stage

Je werkt aan een vastomlijnd project met als doel een officiële researchpublicatie richting global institutional investors. Dit vindt plaats onder vaste begeleiding van een senior analist. Naast het project werk je op dagelijkse basis mee met de aandelenanalisten, wat oa inhoudt dat je (i) een bijdrage kan leveren in de morning meeting, (ii) de daily note helpt fabriceren en uitsturen, (iii) meegaat naar analisten meeting en meetings met CEOs en CFOs van beursgenoteerde bedrijven.

Read more

De afdeling

Op de afdeling Equity Research werken 8 full-time analisten met veelal specifieke sectorfocus. De sfeer is open, ondernemend en laagdrempelig. De laatste jaren werken we regelmatig met werkstudenten, circa 2 per kwartaal, de ervaringen zijn uitstekend.  

Read more

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een WO-student die in de Masterfase zit van een studie met een passende academisch achtergrond, zoals econometrie, (technische) bedrijfskunde of finance. Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en bent geïnteresseerd in financiële markten. Je werkt graag met cijfers, maar gaat ook soepel met mensen om. Enige ervaring met het werken met databases (MS Access of SQL), of de bereidwilligheid hiermee te werken is noorzakelijk. Tot slot beheers je de Engelse taal goed.

Duidelijke pre’s zijn: (i) sterk ontwikkeld analytisch vermogen, (ii) commerciële focus en de wil om een product te verkopen, (iii) flexibiliteit & teamwork en (iv) aantoonbare affiniteit met beleggen.

Read more

Competenties

Naast de drie Rabobank kerncompetenties Samenwerken, Klantfocus en Resultaatgerichtheid herken je in jezelf de volgende eigenschappen:

 

§  Accuraat

§  Plannen en organiseren

§  je hebt een “can do” mentaliteit

§  Analytisch

§  Communicatief sterk

 

Natuurlijk word jij ook beoordeeld op jouw prestaties. Om je goed te kunnen beoordelen ontvangen wij graag een CV, motivatiebrief, beoogde stageperiode en, toegevoegd aan jouw motivatiebrief, jouw cijferlijst.

Read more

Start en periode

Startdatum: per diret

Duur: 3-4 maanden

Aantal dagen: 4 of 5

Read more

Stagevergoeding

De Rabobank betaalt een maandelijkse stagevergoeding. Wij bieden je een uitdagende en professionele leeromgeving binnen de financiële dienstverlening. Deze omgeving is ambitieus en professioneel. De opdracht strekt verder dan de grenzen van de afdeling van waaruit de stage plaats vindt. Je krijgt de begeleiding, de ruimte en de vrijheid om jouw stage zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren.

Read more

Inlichtingen

Voor meer informatie over de stageopdracht kun je mailen met Campus Recruitment stage via campusrecruitment@rn.rabobank.nlonder vermelding van de titel van deze stage.

Read more

Bijzonderheden

De Rabobank Groep toetst op basis van de "Regeling Screening Rabobank" alle stagiairs en nieuwe medewerkers op hun betrouwbaarheid om een functie bij de Rabobank te vervullen.

Read more

Solliciteren

Je kunt direct solliciteren via onderstaande button 'solliciteren' of via de Vacaturebank op www.rabobank.nl/werken. Vermeld hierbij ook het vacaturenummer van de stage. Jouw actuele CV, cijferlijst en motivatiebrief kan je vervolgens toevoegen via 'CV- en bestandsbeheer'. Voor meer informatie kijk op onze website.

Read more

Working at Rabobank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
48
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
60000
Employee in NL
32000