Meeloopstage food & agri strategie | StartersVacatures.be
Business Talent Network

RabobankMeeloopstage food & agri strategie

Application deadline 24-11-2014
Duration in months
4
to
Duration in months max: 
6
Category

Finance

Communicatie

...
>> View all
Level
WO
Deadline:
24-11-2014 (For Past)
Category:

Finance

,

Communicatie

Level:
WO
Location:
Duration in months:
4
Start date:
-
24-11-2014
Deadline
Past
View all Internships from Rabobank

Rabobank zoekt

 • Rabobank zoekt voor het directoraat Bedrijven een
   
  Economische WO-stagiair
Read more

De stage

 • In het kader van een mondiaal strategieproject op het gebied van Food & Agri hebben we een stageplek beschikbaar voor een persoon die een kwalitatieve bijdrage wil leveren aan de inhoud van deze strategie.
  Je dient affiniteit te hebben met data bestanden en data in begrijpelijke taal om te vormen naar kwalitatieve informatie (visualiseren en graphic design) voor onze stakeholders.
  Je werkt samen met een projectgroep waarbij o.a dataspecialisten je zullen ondersteunen met de betreffende informatie. Daarnaast werk je mee aan diverse werkzaamheden voortkomende uit de projectgroep in zijn algemeen. Het onderdeel waar jij voor opgesteld staat betreft het gedeelte Food en Agri in Nederland.
   
  Natuurlijk word jij ook beoordeeld op jouw prestaties. Om je goed te kunnen beoordelen ontvangen wij graag een CV, motivatiebrief, beoogde stageperiode en, toegevoegd aan jouw motivatiebrief, jouw cijferlijst.
   
  Een stage bij Rabobank is alleen mogelijk wanneer je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling.
Read more

De afdeling

 • Agrarische bedrijven worden steeds groter en complexer. Daarnaast wordt het maatschappelijk draagvlak doorslaggevender voor het toekomstperspectief van de Nederlandse land- en tuinbouw. Ook vinden continu nieuwe ontwikkelingen plaats op communicatiegebied waardoor onze klanten altijd bereikbaar zijn en dat ook van ons verwachten. En uiteraard is ook de Rabobank zelf voortdurend in beweging, wat van invloed is op onze dienstverlening richting de agrarische markt.
  Gezien deze ontwikkelingen hebben we onze food en agri strategie aangescherpt. Als betrokken food en agribank streven we naar toonaangevend partnership door duurzaam marktleiderschap. 
Read more

Functie-eisen

 • Voor deze meeloopstage zijn we op zoek naar een WO-student (bedrijfs)economie, Finance of soortgelijk. Je hebt kennis van of affiniteit met financiere, food & agri en marketing. Als persoon ben jij betrokken, communicatief en in voor een geintje. Natuurlijk is het jouw wens om veel te leren en een netwerk binnen Rabobank op te bouwen. 
    
Read more

Competenties

 • Naast de drie Rabobank kerncompetenties Samenwerken, Klantfocus en Resultaatgerichtheid herken je in jezelf de volgende competenties:
  • Ondernemend
  • Initiatiefrijk
  • Communicatief 
  • Accuraat
Read more

Start en periode

Startdatum: per direct

Duur: 4-6 maanden

Aantal dagen: 4/5

Read more

Stagevergoeding

 • De Rabobank betaalt een maandelijkse stagevergoeding. Wij bieden je een uitdagende en professionele leeromgeving binnen de financiële dienstverlening. Deze omgeving is ambitieus en professioneel strekt verder dan de grenzen van de afdeling van waaruit de stage plaats vindt. Je krijgt de begeleiding, de ruimte en de vrijheid om jouw stage zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren.
Read more

Inlichtingen

Read more

Bijzonderheden

De Rabobank Groep toetst op basis van de "Regeling Screening Rabobank" alle stagiairs en nieuwe medewerkers op hun betrouwbaarheid om een functie bij de Rabobank te vervullen.

Read more

Solliciteren

Je kunt direct solliciteren via onderstaande button 'solliciteren' of via de Vacaturebank op www.rabobank.nl/werken.

Read more

Working at Rabobank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
48
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
60000
Employee in NL
32000