Marketing Afstudeerstage | StartersVacatures.be
Business Talent Network

PostNLMarketing Afstudeerstage

Application deadline 11-04-2011
Category

Marketing

...
>> View all
Level
HBO
Location
Utrecht
Deadline:
11-04-2011 (For Past)
Category:

Marketing

Level:
HBO
Location:
Utrecht
Start date:
-
11-04-2011
Deadline
Past
View all Internships from PostNL

Summary

Wij zijn op zoek naar een commerciële kandidaat die een uitdagende afstudeeropdracht zoekt. Jij gaat namelijk in kaart brengen hoe de customer journey eruit ziet van de grootste klanten van TNT Post BDS. Hierbij beantwoord je vragen als:

Achterhalen op welk moment men digitaliseren of uitbesteden overweegt (welke factoren zijn hierop van invloed: bijvoorbeeld aantal prints, concurrentie etc.) Zijn er trends te ontdekken? Is het bijvoorbeeld branche specifiek, of juist heel individueel en bedrijfsafhankelijk? Hoe lang duurt dit traject? Wie zijn er betrokken bij het beslissingsproces? Met wie van deze beslissers hebben de accountmanagers al een relatie? Met wie binnen de DMU zouden ze meer in contact moeten treden?

Wij hebben met onze dienstverlening vooral te maken met gerenommeerde Nederlandse bedrijven als Ziggo, Aegon, KPN, VPRO enz. Aan jou is het om te onderzoeken hoe het beslissingsproces van deze bedrijven eruit ziet? Wanneer besluit Aegon over te stappen op het digitaliseren van polissen, wie is de initiator van deze beslissing, wie zijn er allemaal bij betrokken en hoe ziet dit proces eruit?

TNT is een wereldspeler op de markten van Post en Express. We zijn beursgenoteerd en hebben ruim 151.500 medewerkers in 64 landen en zijn in meer dan 200 landen actief. De omzet in 2009 bedroeg ongeveer € 10,4 miljard. TNT is een van de grootste particuliere werkgevers van Nederland. In verband met toenemende digitalisering en concurrentie op de postmarkt gaat TNT Post reorganiseren. In de komende periode moeten veel postbodes, sorteerders en medewerkers collectie op zoek naar ander werk.

TNT Post Billing & Document Solutions is een onderdeel van TNT Post. Billing & Document Solutions van TNT Post zet zich in voor een efficiëntere verwerking van financiële documenten. TNT Post BDS is het grootste mailinghouse van Nederland. Jaarlijks worden er een miljard prints verwerkt in de drie fabrieken (Utrecht, Heerlen en Den Haag). Naast het printen van financiële documenten zijn wij ook dé partij voor het digitaliseren van zakelijke financiële documenten.

Billing & Document Solutions biedt oplossingen voor alle uitgaande transactiepost (financiële, zakelijke documenten) voor zowel de B2B als voor de B2C branche. Hetzelfde geldt voor het printen en verzendklaar maken van fysieke transactiepost. Dankzij continue investeringen in innovatieve technieken, kunnen onze klanten tijd en geld besparen op het postproces.

Deze stage geeft je een unieke kans om ervaring op te doen en een kijkje in de keuken te nemen bij één van de grootste particuliere werkgevers van Nederland.

Je kunt lid worden van de TIC (TNT Interns Club) waarbij je kennis kan maken met andere stagiairs binnen TNT. De TIC organiseert borrels en excursies naar andere bedrijfsonderdelen, zodat je meer over het bedrijf te weten komt.

Sign Up

- Zelfstandig, flexibel
- Communicatieve vaardigheden
- Analytisch vermogen
- Afstudeerder HBO of Universiteit

Remind me

Working at PostNL

Branche
Banking/Finance
FMCG
Telecom / IT
Technology / Industry
Transport / Logistic
Headquarters Holland
Den Haag
Employee in NL
49000