Lokaal Verbinden Meewerkstage bij Staf OPS PostNL Pakketten | StartersVacatures.be
Business Talent Network

PostNLLokaal Verbinden Meewerkstage bij Staf OPS PostNL Pakketten

Application deadline Always open
Placement type Placements
Category

HR

Management

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Hoofddorp
Deadline:
(Always open)
Category:

HR

,

Management

Level:
HBO & WO
Location:
Hoofddorp
Start date:
-
Deadline
Always open

De vacature

Wil je ervaring op doen op het gebied van verandermanagement & vertrouwen? PostNL biedt je een zeer afwisselende stage in een dynamisch team!

 

De afdeling StafOPS houdt zich bezig met projecten te verbetering van logistieke processen en beheer. Lokaal verbinden is onderdeel van StafOPS maar houdt zich vooral bezig met de mens op het depot. Jouw directe collega is bijvoorbeeld werkplekcoach en ondersteunt de professionals op de depots bij het beter uitvoeren van hun werk door ze meer in hun kracht te zetten.

Tijdens deze stage houd je je voornamelijk bezig met het organiseren van een depotdag, dit is onderdeel van het  ontwikkelprogramma van PostNL Pakketten ‘Met Vertrouwen de Toekomst in’. In dit programma werken wij aan het vergroten van het vertrouwen en de betrokkenheid van onze mensen op de depots. Dit jaar willen we graag op maximaal 3 depot een dag of activiteit organiseren om de verbinding tussen de verschillende collega’s te vergroten.
 
Wij vragen van jou daadkracht, flexibiliteit en verbindingskracht om met behulp van collega’s op het depot teams op te zetten die onder jou leiding aan de slag gaan. Dat is een uitdaging omdat men veel werkt in verschillende diensten. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om ondersteunende taken van de Manager Lokaal Verbinden over te nemen, als het gaat om de uitwerking van verbeterpunten op het gebied van vertrouwen.

Read more

Jouw profiel

  • HBO / WO
  • 3e jaars / laatstejaars
  • Opleidingsrichting: HR/ Bedrijfskunde / Verandermanagement
  • Specifieke eisen / kenmerken
Read more

Wat biedt PostNL?

  • PostNL biedt een leuke en informele werkomgeving;
  • Een dynamische organisatie die volop en altijd in beweging is;
  • Wij kennen een werkweek van 40 uur per week;
  • Een marktconforme stagevergoeding;
  • De Stagiairs PostNL (STAP) – voor en door stagiairs – geeft je stageperiode een extra dimensie. STAP-leden organiseren zelf activiteiten, met ondersteuning van HR en Young PostNL. Als lid van deze club maak je kennis met ons bedrijf en collega stagiairs.
Read more

Plaats in de organisatie

PostNL is de vindingrijke partner in de wereld van verzenden en ontvangen. Dat zijn wij al 200 jaar. We zijn in de eerste plaats actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce, maar bieden ook diensten aan op het gebied van data- en documentmanagement, direct marketing en fulfilment. Buiten Nederland zijn we actief in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Luxemburg. Bij PostNL werken in totaal meer dan 59.000 mensen. In 2014 bedroeg onze omzet € 4,25 miljard.

We lopen graag voorop. We zijn het modernste postbedrijf van de wereld. Daar zijn we trots op. Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf zijn we een voorbeeld voor de rest van de wereld in het automatisch sorteren van brieven. Daarnaast speelt ons innovatieve pakkettennetwerk optimaal in op de wensen van webwinkeliers.

 

 

Read more

Working at PostNL

Branche
Banking/Finance
FMCG
Telecom / IT
Technology / Industry
Transport / Logistic
Headquarters Holland
Den Haag
Employee in NL
49000