Stagiair(e) HR-advies | StartersVacatures.be
Business Talent Network

PonStagiair(e) HR-advies

Application deadline 31-01-2017
Placement type Placements
Category

HR

...
>> View all
Level
HBO
Deadline:
31-01-2017 (For 53 days)
Category:

HR

Level:
HBO
Location:
Start date:
-
31-01-2017
Deadline
53 days

Wat ga je doen?

De HR afdeling van Pon's Automobielhandel te Leusden is op zoek naar een gedreven en enthousiaste meewerkstagiair(e) HR_Advies 

Je biedt vanuit je rol als stagiair(e) brede ondersteuning aan de HR-adviseur(s). Je helpt mee met de werkzaamheden van alledag en je werkt intensief mee aan verschillende projecten. Hierbij kan je denken aan: 

  • Zorgdragen voor administratieve handelingen inclusief communicatie (bijvoorbeeld planningen etc.) 
  • Onderzoeken inzake harmoniseren arbeidsvoorwaarden 
  • Bijhouden wijzigingen in het personeelshandboek 
  • Meedoen en meedenken aan verschillende HR domeinen 

Naast het ondersteunen en meewerken, heb je ook een aantal eigen taken. Deze kunnen samen met de stagebegeleider, naar de eisen van de opleiding, worden samengesteld.

Read more

Wat vragen wij van jou?

Je bent een 3e- of 4e-jaars HBO-student HRM of Personeel & Arbeid en op zoek naar een stageplaats van februari 2017 t/m juni 2017. Dan bieden wij je een fantastische mogelijkheid om je te verdiepen in het vakgebied. 

Je bent communicatief vaardig, assertief en neemt initiatief, je houdt ervan om zelfstandig te werken en je neemt verantwoordelijkheid. Ben je ambitieus, nauwkeurig, klant- en servicegericht en zeer gemotiveerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Read more

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige stageplaats met veel ruimte voor eigen initiatief. Verder doe je ervaring op in verschillende HR domeinen. Onze afdeling vormt een informele werkomgeving en je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Tenslotte hebben we binnen Pon ook een stagevereniging. Samen met de andere stagiaires worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo ga je een keer naar Autostadt en er vind een wekelijkse lunch plaats. Je kan je ook aanmelden als bestuurslid van de stagevereniging!

Read more

Wie zijn wij?

Pon, één van Nederlands grootste familiebedrijven, is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Aan de basis staan kwalitatief hoogwaardige producten van A-fabrikanten, waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN en Continental, Gazelle, Santa Cruz.  Wereldwijd werken bij Pon bijna 13.000 collega’s verspreid over 450 vestigingen in 32 landen.

De grote kracht van de Pon organisatie is dat de mens centraal staat. Er heerst een no-nonsense 'met beide benen op de grond'-cultuur. De mensen maken het verschil: zij werken met trots, voor de merken, en voor Pon. We werken met 4 kernwaardes die je hele Pon carrière van belang zijn.

Read more

Working at Pon

Branche
Technology / Industry
Retail
Number of countries
32
Headquarters Holland
Almere
Employee abroad
13000
Employee in NL
6000