Sales Shopper Marketing | StartersVacatures.be
Business Talent Network

PepsiCoSales Shopper Marketing

Application deadline 08-04-2014
Start date 01-05-2014
Category

Marketing

...
>> View all
Level
HBO & WO
Deadline:
08-04-2014 (For Past)
Category:

Marketing

Level:
HBO & WO
Location:
Start date:
01-05-2014
08-04-2014
Deadline
Past
View all Internships from PepsiCo

Ben jij:

 Creatief?
 Iemand die van aanpakken weet?
 Een kei in plannen en organiseren?
 Enthousiast?
 Een persoon die niet wakker ligt van deadlines?
 Een teamplayer?

Read more

Wat houdt jouw stage in?

Wij zijn per 1 mei 2014 op zoek naar een stagiair op de Shopper Marketing-afdeling voor een periode van 6 maanden voor 5 dagen in de week. Je krijgt tijdens deze meewerkstage de mogelijkheid om mee te draaien met het Shopper Marketing Team. De afdeling Shopper Marketing heeft als taak het koopgedrag van de shopper positief te beïnvloeden. Dit betekent dat we op basis van shopper inzichten er voor proberen te zorgen dat de shopper de categorie en onze producten sneller en makkelijker kan vinden in de supermarkt. En daarnaast dat deze vaker en/of meer gekocht worden.

Als stagiair(e) op de afdeling Shopper Marketing krijg je de kans om mee te werken aan shopper communicatie projecten op de winkelvloer voor al onze merken, Naast het werken aan eigen projecten heb je een ondersteunende rol richting de afdeling.

Voor de uitvoering werk je samen met collega’s van zowel Sales als Marketing, maar ook met diverse designbureaus, een printmanager, demobureaus en andere leveranciers om succesvolle acties in te zetten.

Je komt te werken op een jonge/dynamische afdeling met collega’s met veel werkervaring om mee te sparren. Je krijgt hier de ruimte om jezelf optimaal te ontwikkelen. Tijdens je stage wordt je begeleid door de Category Shopper Marketeer.

Read more

Jouw profiel:

• HBO of WO opleiding, in afrondende fase.
Studierichting: Marketing/Communicatie/Bedrijfskunde
• Ondernemend en zelfstandig
• Goed in plannen en organiseren.
• Enthousiast en pro-actief
• Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
• Goede kennis van Word, Excel en Powerpoint.
• Rijbewijs is een pre.

Read more

Wat bieden wij jou?

PepsiCo biedt jou een informele bedrijfscultuur waarbij respect voor elkaar en teamwork tot onze belangrijkste gemeenschappelijke waarden behoren. Als stagiair binnen de afdeling Shopper Marketing krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en daarnaast de mogelijkheid je eigen vakkundigheid sterk te ontwikkelen. Het doen van een afstudeeronderzoek is bespreekbaar. Wij bieden je een stagevergoeding van €435 per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Read more

Solliciteren?

Als je meer informatie wilt over deze vacature kun je contact opnemen met Floor Wijgergangs (030-247 3586) Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar stage@pepsico.com of upload je CV en motivatiebrief in 1 document op de website (www.pepsicojobs.com).

Read more

Over PepsiCo Nederland

PepsiCo is het tweede voedingsmiddelenbedrijf ter wereld met een omzet van 60 miljard dollar, en met 285.000 mensen actief in meer dan 200 landen. Binnen Nederland werken ongeveer 750 medewerkers die actief zijn in de segmenten dranken, hartige tussendoortjes en ontbijtgranen. In die segmenten voert PepsiCo merken als Pepsi Cola, 7-UP (frisdranken), Tropicana (vruchtensappen), Gatorade (sportdranken), Lay’s, Smiths, Doritos, Cheetos, Snack-a-Jacks, Duyvis (hartige tussendoortjes) en Quaker HO Havermout en Cruesli (ontbijtgranen).

Er zijn in totaal drie fabrieken in Nederland. De hartige tussendoortjes produceren we in Broek op Langedijk en Zaandam. In Rotterdam staat de Quaker fabriek. Tropicana en Looza worden geproduceerd in België. Onze koolzuurhoudende dranken worden in licentie geproduceerd door lokale bottelaars en brengen deze vervolgens op de markt.
Het Hoofdkantoor van PepsiCo Nederland is gevestigd in Utrecht, waar onder andere de afdeling Shopper Marketing werkzaam is.

Read more

Working at PepsiCo

Branche
Consultancy
FMCG
Technology / Industry
Number of countries
45
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
285000
Employee in NL
750