Werktuigbouwkundige stage bij inspectie afdeling in de Eemshaven | StartersVacatures.be
Business Talent Network

NuonWerktuigbouwkundige stage bij inspectie afdeling in de Eemshaven

Application deadline 31-12-2014
Category

Techniek

...
>> View all
Level
HBO
Salary / month
€ 500.-
Deadline:
31-12-2014 (For Past)
Category:

Techniek

Level:
HBO
Location:
Start date:
-
31-12-2014
Deadline
Past
View all Internships from Nuon

Werktuigbouwkundige stage bij inspectie afdeling in de Eemshaven

Nuon, onderdeel van Vattenfall is een energiebedrijf die elektriciteit, gas, warmte en koude produceert en levert aan circa 2,1 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties in Nederland. Bovendien biedt Nuon haar klanten een breed scala aan energiebesparende producten en diensten aan. Nuon streeft naar een betrouwbare, betaalbare en een zo duurzaam mogelijke energievoorziening. Bij Nuon werken in totaal circa 4.800 medewerkers.

Vattenfall is de vijfde elektriciteitsproducent en de grootste warmteleverancier van Europa. De onderneming is momenteel actief in Denemarken, Finland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en Zweden. De activiteiten van Vattenfall strekken zich uit over de gehele waardeketen van elektriciteitsopwekking, transport, distributie en verkoop.

De energiemarkt ontwikkelt zich razendsnel. En Nuon ontwikkelt mee. Ook voor studenten houdt dit in dat er kansen zijn; interessante stages en afstudeeropdrachten worden met regelmaat aangeboden. Spreekt dit jou aan en ben je bovendien gedreven, leergierig en enthousiast? Dan is een stage of afstudeeropdracht bij Nuon echt iets voor jou!

Stages en afstudeeropdrachten bij Nuon zijn afwisselend en bieden een goed evenwicht tussen jouw leerdoelen en praktisch nut. Als stagiair of afstudeerder maak je volwaardig deel uit van het bedrijf en word je uitstekend begeleid.

Voor jou een kans om kennis te maken met een veelzijdige werkgever die echt in je geïnteresseerd is. Voor ons een kans om talent in huis te halen.

Read more

Wat houdt de opdracht in?

Voor onze centrale in de Eemshaven zoeken we een HBO stagiair die ons ondersteunt in de herbeoordeling van de IVG (inspectiedienst voor gebruikers) plannen voor onze verschillende eenheden. De plannen zijn voor één van de eenheden opgesteld, maar moeten ook sluitend gemaakt worden voor de andere eenheden om te voldoen aan de wettelijke regelgeving.

Read more

Wat vragen we van je?

  • HBO opleiding in de richting Werktuigbouwkunde
  • Analystisch en nauwkeurig
  • Communicatie
Read more

Wat bieden we je?

Nuon biedt een stagevergoeding van € 500,- per maand op fulltime basis en -indien nodig- een reiskostenvergoeding. Daarnaast ben je als stagiair of afstudeerder automatisch lid van het stagenetwerk Voltage, waarbij we eens per kwartaal een leuke activiteit organiseren voor alle stagiairs bij Nuon om ervaringen uit te wisselen. Als je interesse hebt dan kun je tijdens je stage een VCA-VOL certificaat behalen.

Read more

Meer informatie of solliciteren?

Mirjam van Dijk

0615856774 of stuur je sollicitatie via deze site in!

Read more

Working at Nuon

Branche
Technology / Industry
Energy sector
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee in NL
6000