Stagiair Public & Regulatory Affairs | StartersVacatures.be
Business Talent Network

NuonStagiair Public & Regulatory Affairs

Application deadline 28-02-2016
Category

Communicatie

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Salary / month
€ 500.-
Deadline:
28-02-2016 (For Past)
Category:

Communicatie

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
28-02-2016
Deadline
Past
View all Internships from Nuon

Stagiair Public & Regulatory Affairs

Ben jij een gedreven 3e of 4e jaars student met politieke affiniteit die graag het verschil wil maken tijdens een stage? 
Lees dan snel verder! 

Read more

Jouw rol als Stagiair Public & Regulatory Affairs

Public & Regulatory Affairs en Mediarelaties is verantwoordelijk voor alle activiteiten van Nuon op het gebied van media, regulering en public affairs. De afdeling is vaak en op veel verschillende manieren in gesprek met externe stakeholders. Zo organiseren we ieder jaar een netwerkbijeenkomst en een aantal lezingen. Op die manier kunnen we in gesprek over uiteenlopende onderwerpen en kunnen we horen wat er leeft onder onze stakeholders.

Als Stagiair krijg je o.a. de mogelijkheid om deze evenementen naar een hoger niveau te tillen. Je krijgt de ruimte en verantwoordelijkheid om deze te organiseren. Dat betekent dat je zowel inhoudelijk als logistiek en organisatorisch deze evenementen tot een succes kan maken! Verder zal je meewerken aan projecten en actief meedenken over lobbyplannen.
 
Als Stagiair beschik je over een pro-actieve werkhouding. Je vindt het leuk om samen te werken en te sparren, maar kan ook goed zelfstandig optreden. Met jouw denkvermogen, doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid weet jij toegevoegde waarde te leveren aan projecten en andere werkzaamheden in het team. Verder beschik je over de volgende kwalificaties: 
  • 3e of 4e jaars student HBO/ WO, bijvoorbeeld bedrijfskunde/ economie/ politicologie/ bestuurskunde of gerelateerd. 
  • Ervaring met het organiseren van evenementen. 
  • Politieke affiniteit, altijd op de hoogte van de actualiteiten. 
  • Affiniteit met energie. 
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. 
Onze voorkeur gaat uit naar een stageduur van zes maanden en een startdatum op korte termijn. Maar hierover gaan we graag in overleg. Zo is het ook mogelijk om 3-4 dagen per week stage te lopen naast je studie.
Read more

Aanbod

Gedurende je stage maak je deel uit van het team en is er ruimte om ook op andere werkzaamheden een bijdrage te leveren. Op die manier krijg je een goed beeld van de werkzaamheden van de afdeling. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld mee te lopen met werkbezoeken binnen de politiek. Omdat de afdeling samenwerkt met alle verschillende business units, krijg je de kans om in korte tijd het hele bedrijf te leren kennen.

 

Nuon hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en groei. De afdeling en stagebegeleider gaan graag met je in gesprek over de invulling van je takenpakket, zodat het aansluit op je eigen ontwikkeling en ambities.

Tijdens een stage krijg je de mogelijkheid jouw talent te laten zien en volop mee te draaien in een internationale omgeving. Als student krijg je tevens de ruimte Nuon in de breedte te leren kennen en de kans je eigen netwerk te vergroten. Voltage, ons stage netwerk, biedt verschillende activiteiten om zowel het bedrijf, de energiemarkt als je medestagiairs te leren kennen. Denk aan: sollicitatietraining, LinkedIn training, lunches en excursies (bijvoorbeeld  naar het Nuon Solar Team).

Daarnaast kan je deelnemen aan maandelijkse sportieve, culturele en sociale activiteiten van het MegaWatt netwerk (dit is het jonge medewerkers netwerk binnen Nuon). Wij bieden een stagevergoeding van 500 euro per maand (op basis van 40 uur).

 
Read more

Over de afdeling

Je gaat werken bij een gedreven en diverse team dat verantwoordelijk is voor alle reguleringsactiviteiten en public affairs activiteiten van Nuon. In ons werk zoeken wij de balans tussen de belangen van de verschillende Nuon business units en vertegenwoordigen wij het geheel van de commerciële en strategische belangen van Nuon in de buitenwereld. Het team bestaat uit 8 personen en werkt intensief samen met de business. 

Read more

Working at Nuon

Branche
Technology / Industry
Energy sector
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee in NL
6000