Stagiair(e) Marketingcommunicatie Productteam Partners Internationaal | StartersVacatures.be
Business Talent Network

NSStagiair(e) Marketingcommunicatie Productteam Partners Internationaal

Application deadline 14-10-2013
Category

Marketing

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
14-10-2013 (For Past)
Category:

Marketing

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
14-10-2013
Deadline
Past
View all Internships from NS

Wat ga je doen?

Voor het Productteam Partners Internationaal zijn wij voor marketingcommunicatie per 1 september op zoek naar een student voor een meewerkstage. De inhoud van de stage betreft het meewerken en meedenken bij acties en campagnes en het maken van communicatieuitingen die ontwikkeld worden voor de internationale treinen.

Read more

Waar ben je goed in?

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan volg je een HBO/WO opleiding (marketing)communicatie. Je bent geïnteresseerd in het marketingvak en de communicatiemix. Je bent creatief, flexibel, accuraat, zelfstandig en je kunt goed plannen, want dat is voor de stage essentieel. Ook kun je goed je mannetje staan en houd je van aanpakken.

Read more

Hier ga je werken

NS Hispeed is het hogesnelheidsmerk van NS en biedt hogesnelheidsvervoer aan op internationale bestemmingen én in Nederland. NS Hispeed beschikt over eigen medewerkers op de treinen, een eigen marketingafdeling en een eigen verkooporganisatie voor de treinen. Binnen dit brede aanbod van producten en diensten liggen kansen voor stagiair(e)s die hun persoonlijke ontwikkeling willen verbinden aan het realiseren van doelstellingen van een organisatie die opereert op het snijvlak van maatschappij en commercie.

De marketingafdeling is verantwoordelijk voor de marketingstrategie en marktbewerking. Als een klantgerichte organisatie werken wij aan het leveren van een optimaal treinproduct voor de zakelijke- en vrijetijdreiziger en de forens.
Het Productteam Partners Internationaal is verantwoordelijk voor de marketingstrategie en integrale marktbewerking van de huidige internationale treinen. Binnen deze afdeling zijn disciplines als Marktbewerking, Productmanagement, Pricing en Marketingcommunicatie/ Marketing PR vertegenwoordigt. Voor communicatoren een prachtige kans om vanuit deze stageplaats een directe bijdrage te leveren aan de uitbouw van het merk NS Hispeed.

Vind je dit interessant?

Read more

Aanmelden

Wat wij je bieden is een interessante, boeiende en leerzame werkervaring in een inspirerende en uitdagende omgeving en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Naast een zorgvuldige begeleiding, ontvang je vanzelfsprekend een passende stagevergoeding.

Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.
Je kunt direct solliciteren door op de button 'aanmelden' te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Neem voor meer informatie contact op met Marlou van Iersel (Campus Recruiter Stagedesk), telefoon 06-30158259 of via 030-2353646.

Read more

Working at NS

Branche
Banking/Finance
HR
Technology / Industry
Transport / Logistic
Number of countries
4
Headquarters Holland
Utrecht
Employee in NL
32000