Stagiair(e) ICT e-learning | StartersVacatures.be
Business Talent Network

NSStagiair(e) ICT e-learning

Application deadline 26-03-2014
Start date 01-09-2014
Category

IT

...
>> View all
Level
HBO & WO
Deadline:
26-03-2014 (For Past)
Category:

IT

Level:
HBO & WO
Location:
Start date:
01-09-2014
26-03-2014
Deadline
Past
View all Internships from NS

Wat ga je doen?

Bij de afdeling BIS (Business IT Support) zijn we op zoek naar een student voor een meewerkstage. BIS heeft een aantal e-learningsprogramma’s ontwikkeld en jij gaat helpen bij het inbedden van de e-learning en instructies in de processen van de afdeling BIS. Je kunt hierbij denken aan het aanvragen van accounts en wijzigingsprocedures. Daarnaast is er ruimte voor het verbeteren en aanvullen van bestaande instructies zodat collega’s zelf e-learningsmateriaal kunnen maken. Ook het ontwikkelen van e-learning voor kleinere applicaties en het maken en ontwikkelen van trainingen voor diverse bedrijfsapplicaties behoren tot jouw taken. Je gaat daarnaast onderzoeken hoe men het e-learningsprogramma steeds meer succesvol gaat gebruiken. Je bedenkt een kleine marketingcampagne waardoor het programma op een leuke manier onder de aandacht komt bij de gebruikers hiervan. Naast het bedenken hiervan zal je de campagne ook daadwerkelijk uitvoeren.

Voor de ontwikkeling van e-learning worden binnen de afdeling verschillende tools gebruikt:
• UPK: voor het maken van applicatie simulaties
• Moodle, later EKP: als Leer Management Systeem
• Xyleme: voor de ontwikkeling van overige modules

Voor deze veelzijdige stage is specifieke kennis van deze tools is niet vereist, maar het is wel een pre als je kennis hebt van LMS en applicatiesimulatie. Naast bovengenoemde stage activiteiten zal je ook betrokken worden bij overige opdrachten van de afdeling, waarbij ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.

Read more

Waar ben je goed in?

Om succesvol te zijn ben je een 3e of 4e jaars student en volg je een studie in de richting van Opleidingskunde, Management of Learning, Docent Informatie en Communicatie Technologie, Informatiemanagement of een aanverwante studie op HBO/WO niveau. Belangrijk in deze opdracht is dat je zowel affiniteit hebt met ICT als leren.

De startdatum is 1 september 2014, het aantal dagen per week en de duur van je stage zal in overleg met je begeleider worden afgestemd. Om de rol van stagiair(e) goed te kunnen vervullen beschik je over de volgende eigenschappen: zelfstandig, taakgericht, je weet van aanpakken en je hebt een down to earth instelling.

Read more

Hier ga je werken

Ruim 1,1 miljoen treinreizigers rekenen iedere dag weer op goed werkende en veilige treinen. NedTrain is hier verantwoordelijk voor. Wij zorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het onderhoud, schadeherstel, revisie en reiniging van treinstellen. NedTrain wordt gedreven door techniek. Maar ook veiligheid, kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie zijn belangrijke thema’s . Kom je bij ons werken, dan krijg je een veelzijdige en uitdagende baan. Jouw werk doet ertoe! Want zonder treinen, geen NS. Kijk voor meer informatie op www.nedtrain.nl.

Read more

Vind je dit interessant?

Stagelopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding. Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteren’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (Stagecoördinator), telefoon 06-19283568 of via 030-2353646.

Read more

Working at NS

Branche
Banking/Finance
HR
Technology / Industry
Transport / Logistic
Number of countries
4
Headquarters Holland
Utrecht
Employee in NL
32000