Meewerkstage HR Recruitment Utrecht HBO | StartersVacatures.be
Business Talent Network

NSMeewerkstage HR Recruitment Utrecht HBO

Application deadline 24-01-2015
Start date 01-02-2015
Duration in months
5
Category

HR

...
>> View all
Level
HBO
Salary / month
€ 500.-
Deadline:
24-01-2015 (For Past)
Category:

HR

Level:
HBO
Location:
Duration in months:
5
Start date:
01-02-2015
24-01-2015
Deadline
Past
View all Internships from NS

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) HR Recruitment werk je volop mee binnen het team van HR Recruitment. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het organiseren van sollicitatieronden en het beheer van het recruitment systeem. Daarnaast ondersteun je de recruiters bij het selectieproces en sluit je aan bij (team)overleggen. Je bent betrokken bij de CV selectie en neemt deel aan selectiegesprekken. Tevens beantwoord je alle eerstelijns vragen met betrekking tot Recruitment. Daarnaast werk je mee aan de uitvoering van Recruitment gerelateerde projecten. Tijdens de stage word je begeleid door de teamleider Recruitment.

 

Functieomschrijving:

 • Werven van potentiële kandidaten voor specifieke formule(s), zodanig dat tijdig in de juiste kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbehoefte wordt voorzien;
 • Bijwonen van selectiegesprekken;
 • Promoten van NS Stations via diverse kanalen (waaronder via Social media); onderhouden van netwerken;
 • Deelnemen aan (team)overleggen;
 • Optreden als eerste aanspreekpunt voor de interne organisatie en kandidaten bij vragen en/of problemen.
Read more

Waar ben je goed in?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je volgt een opleiding in de richting personeel en arbeid of toegepaste psychologie;
 • Een Minor Recruitment is een pré;
 • Nauwkeurig en stressbestendig;
 • Communicatief vaardig, zelfstandig, enthousiast en pro-actief ingesteld;
 • Geen 9 tot 5 houding.
Read more

Hier ga je werken

Wij werken aan de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, omdat we willen bijdragen aan mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid. Dat vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek die daarbij betrokken zijn. Bij NS Stations brengen we onze stations tot leven. Door er gebieden van te maken waar mensen kunnen aankomen, vertrekken, wonen, werken, leren en ontspannen. Veilig en comfortabel. Hiermee creëren we multifunctionele, aangename en leefbare stationsgebieden met een uitgebreid aanbod aan service, producten en diensten. Met als resultaat: een aantrekkelijke plek waar miljoenen mensen ons wekelijks bezoeken en waar bedrijven zich graag willen vestigen. NS Stations beheert, ontwikkelt en exploiteert strategisch vastgoed en circa 400 stations.

Read more

Vind je dit interessant?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). 

Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is. Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘lees meer’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen. 

Read more

Working at NS

Branche
Banking/Finance
HR
Technology / Industry
Transport / Logistic
Number of countries
4
Headquarters Holland
Utrecht
Employee in NL
32000