WO Stage Data Analist | StartersVacatures.be
Business Talent Network

KPNWO Stage Data Analist

Application deadline 31-05-2016
Category

Communicatie

IT

Operations

Risk

Sales

...
>> View all
Level
WO
Location
Amersfoort
Deadline:
31-05-2016 (For Past)
Category:

Communicatie

,

IT

,

Operations

,

Risk

,

Sales

Level:
WO
Location:
Amersfoort
Start date:
-
31-05-2016
Deadline
Past
View all Internships from KPN

Beschrijving

NIO Access & Core Networks is de divisie van NIO die voorziet in de stijgende klantvraag naar bandbreedte. Wat we willen bieden is kwaliteit tegen lage kosten en toegang overal op onze netwerken. Als Access & Core Networks willen we de beste, slimste en goedkoopste operator zijn van alle marktpartijen. We willen een kampioen zijn voor de klant, die werkt met bewezen technologie én samenwerkt met de beste partners.  Wij streven naar een top organisatie, waar het leuk en lerend werken is en waar medewerkers werken met passie.

In de organisatie Access & Core Networks is de afdeling Proces Development, onderdeel van CORE Planning, verantwoordelijk voor het professionaliseren en executeren van Processen en het management systeem ( Risk & Security, Financiële besturing, Bedrijfsvoering, Datamanagement en energiemanagement). Analyseren, innoveren en besturen van de managementprocessen zijn kerntaken van de afdeling Proces Development. Proces Development wil zich ontwikkelen tot een professionele club die Access & Core Networks ondersteunt bij het realiseren van jaarplannen, bedrijfsvoering en business excellence. 

Read more

Jouw rol

De Access & Core Networks strategie is een ambitieus plan om het beste netwerk te leveren tegen de laagste kosten, om dit te realiseren maken we gebruik van diverse modellen en simulaties. Tijdens een afstudeerstage bij KPN zal je je wijden aan een afstudeerproject gerelateerd aan actuele onderwerpen op het gebied  van netwerk optimalisatie. Je houdt je onder meer bezig met het voorbereiden van de hiervoor benodigde data. Je komt in aanraking met verschillende afdelingen met eigen expertise (zoals Mobiele Telefonie, Kopernetwerk, Glasvezel). 

Read more

Jouw profiel

  • Je zit in de afrondende fase van jouw studie in de richting van Bedrijfs-/toegepaste Wiskunde, Business Analytics, Informatiekunde, Econometrie of Operational Research
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met analyse standaarden zoals SQL, R, MatLab, Tableau
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met het schrijven van programma's en/of simulaties
  • Je kunt accuraat en secuur werken en documenteert je code
  • Je kijkt voorbij de horizon en ziet mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden
  • Je bent leergierig en nieuwe analysemethoden/opdrachten maak je jezelf makkelijk eigen
  • Naast je IQ is ook je EQ goed ontwikkeld
Read more

Wat biedt KPN jou?

  • Marktconforme vergoeding
  • Een ambitieuze werkomgeving
  • Maar ook een drankje na werk, deelname in KPN sportteams en andere activiteiten die wij als jonge en enthousiaste afdeling organiseren!
Read more

Working at KPN

Branche
Telecom / IT
Technology / Industry
Number of countries
5
Headquarters Holland
Den Haag
Employee abroad
30599