WO Meewerk- / Afstudeerstage Strategic Value Management | StartersVacatures.be
Business Talent Network

KPNWO Meewerk- / Afstudeerstage Strategic Value Management

Application deadline 29-02-2016
Category

Finance

Innovation

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
Den Haag
Deadline:
29-02-2016 (For Past)
Category:

Finance

,

Innovation

,

Techniek

Level:
WO
Location:
Den Haag
Start date:
-
29-02-2016
Deadline
Past
View all Internships from KPN

Beschrijving

Zet jij graag je tanden in financiële vraagstukken, en helpt jouw lange termijn visie ons bij het maken van de juiste beslissingen? Kom dan stage lopen op de Strategic Value Management afdeling van KPN!

Bij KPN bestaat een groot aantal mogelijkheden om als WO-afstudeerder onderzoek te doen en jouw scriptie te schrijven, zo ook op de afdeling Strategic Value Management. Tevens is het mogelijk om een meeloopstage te volgen en de dagelijkse werkzaamheden van deze afdeling te leren kennen.

KPN is een grote organisatie met een omzet van acht miljard, waar je veel kunt leren. Wij zijn een toonaangevende leverancier van ICT-diensten in Nederland. Met kwalitatief hoogwaardige producten en onderscheidende klantenservice bedient KPN met verschillende merken zijn klantgroepen. Ons aanbod is breed: van prepaid bellen tot interactieve HD-televisie en Cloud diensten, voor zowel consumenten als zakelijke klanten. De merken waar we de markt mee op gaan zijn o.a. KPN, Telfort, iBasis, XS4ALL, Simyo en Yes. KPN is genoteerd aan de AEX in Amsterdam.

Strategic Value Manegement werkt op het raakvlak van strategie en finance, dat wil zeggen dat wij vanuit de Finance organisatie de strategische besluitvorming van KPN faciliteren. We werken aan strategische projecten en outside-in analyses. In projecten stellen we business cases op en rekenen wij financiële dimensies in strategie door. Wij denken in scenario’s, voeren analyses uit en weten deze helder te presenteren. Bij outside-in analyses kijken we vooruit, volgen we de markt en ontwikkelen we KPN-brede adviezen en standpunten voor het hoger management. We leveren uiteindelijk een aantoonbare bijdrage aan waarde creatie voor KPN.

Read more

Jouw Rol

De omgeving van KPN verandert constant en dus hebben wij ook continu de behoefte om inzicht te krijgen in  ontwikkelingen binnen het werkveld van KPN. Qua werkzaamheden kun je hierbij denken aan:

  • Marktonderzoeken
  • Concurrentie analyses
  • Het opstellen van verbeterplannen
  • In kaart brengen van trends zoals Internet of Things, digitalisering en big data
  • Het maken van investeringsvoorstellen voor nieuwe netwerken
  • In kaart brengen van strategische best practices van bedrijven
Read more

Jouw profiel

Je zit in het laatste jaar van je universitaire studie bedrijfseconomie, econometrie of een studie in de technische wetenschappen. Je bent zelfstandig, pro-actief en communicatief sterk. Bovendien beschik je over uitmuntende analytische vaardigheden. Daarnaast ben jij tijdens je studie actief geweest en heb je jezelf bewezen door bijvoorbeeld relevante bijbanen, stages, nevenactiviteiten zoals commissies/ bestuur, vrijwilligerswerk, buitenland ervaring of topsport. Je hebt affiniteit met ICT, digitalisering en nieuwe media.

Read more

Wat biedt KPN jou?

  • Uitstekende werkplek omringd door professionals
  • Begeleiding door een senior medewerker
  • Marktconforme stagevergoeding
  • Mogelijkheid tot opbouwen van je netwerk binnen KPN
Read more

Overige informatie

Zowel de start als de duur van je afstudeeronderzoek hangt af van jouw wensen en de eisen van je opleiding en wordt bepaald in overleg met de desbetreffende afdeling binnen KPN. Deze wordt in onderling overleg vastgesteld. Daarbij is het als afstuderende WO student mogelijk na je stage te solliciteren voor ons Traineeship: het KPN Young Talent Program!

Read more

Working at KPN

Branche
Telecom / IT
Technology / Industry
Number of countries
5
Headquarters Holland
Den Haag
Employee abroad
30599