HBO/WO Meewerkstage Innovatie Management Zakelijke Markt | StartersVacatures.be
Business Talent Network

KPNHBO/WO Meewerkstage Innovatie Management Zakelijke Markt

Application deadline 31-05-2016
Category

Innovation

IT

Operations

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Den Haag
Deadline:
31-05-2016 (For Past)
Category:

Innovation

,

IT

,

Operations

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Den Haag
Start date:
-
31-05-2016
Deadline
Past
View all Internships from KPN

Beschrijving

Ben jij klaar om je studie skills te gebruiken in de praktijk,  en ben jij in staat om samen met een team te zorgen dat belangrijke innovaties ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd en gebruikt? Kom dan stage lopen bij Simplification and Innovation!

De afdeling S&I B2B Large Enterprises/Corporate is verantwoordelijk voor innovaties en het versimpelen van het producten en diensten voor corporate en large Enterprise klanten binnen de zakelijke markt van KPN. Op de afdeling draaien 4 programma’s: KPN ÉÉN Grootzakelijk, Large Enterprise Online, Large Enterprise Mobile en Large Enterprise Data VPN. Onze afdeling heeft de ambitie om een flexibele organisatie te zijn, waarvoor we zijn begonnen met de Agile methode. Hierbij innoveren we op basis van Scrum. Deze ambitie wordt gezamenlijk ingevuld door leveranciers, bedrijfsvoering en innovatie stakeholders. Het gaat ons helpen om sneller te kunnen inspelen op veranderende behoeften van onze stakeholders in de zakelijke markt. Bij KPN S&I krijg jij de kans om in een dynamische omgeving een opdracht uit te voeren die aansluit op je opleiding. Daarnaast kan je een daadwerkelijke bijdrage leveren aan de business van KPN door de gerealiseerde innovaties te (helpen) implementeren bij de in- en externe gebruikers.

Read more

Jouw Rol

Een stageplaats bij dit team is een uitgelezen kans om studie-skills in te zetten in de praktijk, nieuwe kennis op te doen, en om jezelf te profileren in een professionele omgeving. Je zult deel uit maken van een afdeling die in verandering is, qua werkwijze en cultuur. Je ondersteunt bij de implementatie van innovaties op de werkvloer maar ook bij externe klanten, zodat deze voor de gebruikers optimaal gebruikt en ingezet kunnen worden en daarmee waarde toevoegen aan onze organisatie. Je denkt actief mee over de beste wijze van communicatie van de innovaties bij de gebruikers en het inrichten van de hierbij gewenste support. De opdracht bestaat uit de volgende delen:

 • Stel vast wat de huidige situatie is ten aanzien van de handleidingen en (klant-)communicatie, wat is er, wat ontbreekt?
 • Ontwikkel een plan om tot een verbetering van deze situatie te komen.
 • Implementeer een verbetering door feitelijk een aantal werkinstructies en/of handleidingen op te stellen die op dit moment ontbreken; het hierbij optimaal te gebruiken medium (papieren handleidingen, presentaties, online tools, video producties e.d.) is hierbij door jou vrij in te vullen
 • Onderzoek de tevredenheid hiervan bij de eindgebruikers (vraag feedback) van een representatieve groep key users.
Read more

Jouw profiel

 • Je volgt een HBO/WO studie in de techniek of ICT
 • Je zit in de afrondende fase van je studie
 • Je bent in staat om de huidige situatie te analyseren en te vertalen naar een verbeterplan
 • Je bent proactief, zelfredzaam en creatief
 • Je kunt goed samenwerken, zoekt anderen op en bent communicatief vaardig
 • Je kunt goed analyseren, gestructureerd denken en bewaart het overzicht
 • Je hebt ambitie om uit te groeien tot een top-performer
Read more

Wat biedt KPN jou?

 • Uitstekende werkplek omringd door professionals
 • Vaste stage begeleider die jou gaat begeleiden en waar nodig inhoudelijk en procesmatig zal bijsturen
 • Een marktconforme stagevergoeding en je maakt kans om bij KPN aan de slag te gaan nadat je je stage en studie succesvol hebt afgerond
Read more

Working at KPN

Branche
Telecom / IT
Technology / Industry
Number of countries
5
Headquarters Holland
Den Haag
Employee abroad
30599