Afstudeeropdracht: Hoe delen we klantinzichten effectief met onze medewerkers | StartersVacatures.be
Business Talent Network

KPNAfstudeeropdracht: Hoe delen we klantinzichten effectief met onze medewerkers

Application deadline 10-04-2014
Placement type Final Internships
Category

Communicatie

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Den Haag
Deadline:
10-04-2014 (For Past)
Category:

Communicatie

Level:
HBO & WO
Location:
Den Haag
Start date:
-
10-04-2014
Deadline
Past
View all Internships from KPN

Afstudeeropdracht bij NetCo Customer DNA: Hoe delen we klantinzichten effectief met onze medewerkers?

KPN levert van oudsher telecomdiensten die mensen met elkaar verbind. Deze diensten omvatten het mobiele domein, maar daarnaast houden we ons ook bezig met de vaste markt van glasvezel, vast bellen, internet en TV.

KPN bestaat uit verschillende divisies waaronder het netwerkbedrijf (NetCo). Medewerkers die in deze divisie werken houden zich voornamelijk bezig met de technische infrastructuur (mobiele zendmasten, kabelkasten, wijkcentrales, IT, etc.) en diensten (interactieve TV, Internet, Telefonie, SMS, Voicemail, etc) . Hiermee leveren zij elke dag een belangrijke bijdrage aan de klantbeleving door het in de lucht brengen en houden van onze diensten.

Vanuit het team NetCo Customer DNA leveren we een belangrijke bijdrage aan het klantgericht werken van de technische medewerkers van KPN. Het team richt zich op de wensen van de klant om op die manier vanuit de klantbehoeften te ontwikkelen ipv alleen vanuit de technologie. Team NetCo Customer DNA maakt de beste KPN gebruikservaring mogelijk door klantinzichten om te zetten in klantverbeteringen en daarnaast door klantbewustzijn en vaardigheden van de technische medewerkers te vergroten.

Het team bestaat uit zes collega’s met verschillende achtergronden en interesses en heeft een sterke focus op samenwerken. Binnen onze eigen divisies en ook met de andere divisies van KPN. We verwachten dat jij actief deel van het team zal uitmaken.

Read more

Stage omschrijving

Deze afstudeeropdracht richt zich op het ontwikkelen van een communicatieplan en -aanpak. Doel is om structureel het klantbewustzijn van de technische medewerkers te vergroten door het aanbieden van (klant)kennis. Het is hierbij van belang te weten welke behoeftes er bij de 2.000 medewerkers leven. En welk type communicatie het beste aansluit bij de verschillende doelgroepen. De kennis moet uiteindelijk praktisch toepasbaar zijn in het dagelijks werk.

Voor deze opdracht vragen we jou om de huidige kennis van de medewerkers te toetsen en te bepalen hoe deze kennis door de inzet van verschillende communicatiemiddelen kan worden vergroot.

Hiervoor zal je waarschijnlijk eerst interviews houden met medewerkers van de verschillende NetCo onderdelen en nieuwe, creatieve ideeën ontwikkelen. Daarnaast kan je gaan praten met medewerkers uit ander KPN divisies (bijvoorbeeld marketing) om een goed beeld te krijgen hoe andere divisies met dit vraagstuk omgaan.

Afhankelijk van de snelheid van je onderzoek kunnen er al direct ideeën toegepast worden, en kun je testen of jouw bevindingen inderdaad kloppen.

Het uiteindelijke doel van de opdracht is minimaal een communicatieplan inclusief middelen voor KPN NetCo met als doel het klantbewustzijn structureel te vergroten (en als je opleiding dat vraagt een voorstel voor een verbetering).

Read more

Jouw profiel


HBO of WO-Student, bv Communicatie, Bedrijfskunde, Psychologie
Affiniteit met techniek of telecom
Ervaring met het doen van onderzoek
Goede communicatieve vaardigheden
Zelfstandig
Initiatiefrijk
Creatief

Read more

Overige informatie

Startdatum is in overleg te bepalen
Looptijd is minimaal 4 maanden, maximaal 6 maanden
Flexibele werktijden
Standaard KPN stagevergoeding

Read more

Working at KPN

Branche
Telecom / IT
Technology / Industry
Number of countries
5
Headquarters Holland
Den Haag
Employee abroad
30599