Stageopdracht Application Services | StartersVacatures.be
Business Talent Network

KPN ConsultingStageopdracht Application Services

Application deadline 29-02-2016
Start date 15-02-2016
Category

Consulting

IT

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Groningen
Deadline:
29-02-2016 (For Past)
Category:

Consulting

,

IT

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Groningen
Start date:
15-02-2016
29-02-2016
Deadline
Past
View all Internships from KPN Consulting

Stageopdracht Application Services

KPN Consulting heeft een in SharePoint ontwikkeld Social Business platform om haar klanten te helpen met de uitdagingen van deze tijd op het gebied van kennisdelen en samenwerken. Het platform wordt gebruikt als een social basis voor een intranet van de klant waarbij er proces gerelateerde elementen toegevoegd worden om medewerkers van de klant te ondersteunen in hun dagelijks werk.

Op dit moment wordt er nog vooral gebruik gemaakt van de standaard SharePoint mogelijkheden, maar we geloven dat hier een hoop ruimte is om dit te verbeteren. We zoeken ontwikkelaars die ons kunnen helpen de gebruikerservaring van SharePoint te verbeteren.

 

Read more

Jouw verantwoordelijkheden als stagiair Application Services

Je gaat je bezighouden met het vervangen van SharePoint elementen (apps) door nieuwe apps die wel gebruik maken van de standaard opslagmogelijkheden van SharePoint, maar qua gebruikersgemak sterk verbeterd zijn.

Het wordt jouw taak om onderzoek te doen naar de mogelijkheden binnen SharePoint om standaard apps te vervangen. Samen met een User Interface consultant van KPN Consulting bepaal je welke apps vervangen gaan worden en stel je een Functioneel Ontwerp op. Na het maken van een Technisch Ontwerp en goedkeuring hiervan door de lead developer, ga je aan de slag om de apps te realiseren. Uiteraard documenteer je de door jou gemaakte programmatuur.

Read more

Wat verwachten wij van jou?

  • Kennis van Microsoft C#.net
  • Kennis van HTML
  • Kennis van CSS
  • Kennis van Javascript
  • Ervaring met SharePoint 2013 en SharePoint 365 is een pré
  • In staat om zelfstandig te werken
Read more

Over KPN Consulting

KPN Consulting is het ICT-adviesbedrijf van KPN. Als gids in de nieuwe wereld verbinden wij de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Wij helpen bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen. Zo functioneren zij soepel, veilig en zeker en kunnen ze blijven vernieuwen. ICT gaat niet alleen over bits en bytes, maar vooral om mensen. Onze ruim 1000 professionals weten dat. Soms een tikje eigenwijs, met de nieuwste inzichten en altijd mensgericht. Wij zorgen dat organisaties klaar zijn voor de toekomst.

 

Read more

Meer informatie of solliciteren?

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te pakken? Wacht dan niet langer en solliciteer snel! Vermeld in jouw sollicitatie graag de startdatum, einddatum en stageduur van jouw stage.

Read more

Working at KPN Consulting

Branche
Consultancy
Telecom / IT
Headquarters Holland
Zoetermeer
Employee in NL
1100