Meeloopstage KPMG Plexus - Healthcare | StartersVacatures.be
Business Talent Network

KPMGMeeloopstage KPMG Plexus - Healthcare

Application deadline 31-03-2016
Placement type Placements
Category

Accounting

Consulting

Management

...
>> View all
Level
WO
Location
Amstelveen
Deadline:
31-03-2016 (For Past)
Category:

Accounting

,

Consulting

,

Management

Level:
WO
Location:
Amstelveen
Start date:
-
31-03-2016
Deadline
Past
View all Internships from KPMG

De functie

KPMG Plexus is een ambitieus en een snelgroeiend onderdeel binnen KPMG Advisory - Management Consulting. Onze adviseurs werken aan uitdagende en uiteenlopende adviesopdrachten binnen de zorgsector. Dagelijks begeleiden wij klanten bij het (meten en) verbeteren van de performance en / of het beheersbaar maken van (financiële) risico's. Impact maken in de zorg, dat is waar wij ons hard voor maken.
 
De gezondheidszorg is sterk in beweging. Klanten worden kritischer en vragen om een efficiënte, effectieve en cliëntgerichte dienstverlening. Nieuwe wet- en regelgeving stelt tevens toenemende eisen aan betrouwbaarheid en transparantie. Technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat steeds meer mogelijk is bieden kansen voor vernieuwing van de zorg. De gehele zorgsector krijgt te maken met dit ingrijpende veranderingsproces.
 
Wil jij je verdiepen in complexe vraagstukken binnen verschillende organisaties in de zorgsector?
Wij zijn op zoek naar topstudenten die serieuze interesse hebben in een mogelijke loopbaan binnen KPMG Plexus na de studie en die daar tijdens hun studie al een vliegende start mee willen maken. KPMG Plexus biedt deze kans in de vorm van een meeloopstage. Wij hebben verschillende opdrachten waar je als stagiair mee aan de slag kan.
 
Per 1 februari 2016 hebben wij weer plekken beschikbaar!

Read more

Het profiel

  • Je zit in het (voor)laatste jaar van je (post)academische opleiding, bij voorkeur bij voorkeur in de technische, economische of medische richting zoals: (technische) bedrijfskunde, econometrie, geneeskunde, gezondheidswetenschappen of beleid en management van de zorg
  • Je hebt bovengemiddelde studieresultaten
  • Je bent analytisch en conceptueel sterk
  • Je bent gedreven en op een gezonde manier ambitieus in alles wat je doet
  • Je beschikt over probleemoplossende vaardigheden
  • Als collega ben je betrokken en enthousiast en je beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen en zelfreflectie.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
  • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar, voor een periode van minimaal 3 maanden (standplaats Amstelveen, thuiswerken is gedeeltelijk mogelijk)
Read more

Ons aanbod

KPMG Plexus biedt met haar stageopdrachten een uitgelezen kans om je te verdiepen in complexe vraagstukken binnen verschillende organisaties in de zorgsector. In overleg kan dit ook worden gecombineerd met een afstudeertraject, echter heeft een meeloopstage onze sterke voorkeur en maakt het voor jou ook mogelijk om breed kennis te maken met het consultancy vak.
 
We bieden een passende stagevergoeding, goede begeleiding en de kans om direct door te groeien als consultant binnen ons team.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we jou te excelleren en het beste uit jezelf te halen.

Read more

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze recruiters van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteren' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de solliciatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Read more

Working at KPMG

Branche
Accountancy
Consultancy
Headquarters Holland
Amstelveen
Employee abroad
152000
Employee in NL
3200