Meeloopstage Digital Design - Innovative Startups | StartersVacatures.be
Business Talent Network

KPMGMeeloopstage Digital Design - Innovative Startups

Application deadline 13-12-2016
Placement type Placements
Category

Consulting

Management

...
>> View all
Level
HBO
Location
Amstelveen
Deadline:
13-12-2016 (For Past)
Category:

Consulting

,

Management

Level:
HBO
Location:
Amstelveen
Start date:
-
13-12-2016
Deadline
Past
View all Internships from KPMG

De functie

KPMG biedt de kans voor graphic designers om mee te lopen bij de afdeling KPMG Innovative Startups!
 
KPMG Innovative Startups focust zich op het slaan van bruggen tussen het startup ecosysteem en grote organisaties. De afdeling heeft als doel jonge innovatieve bedrijven te verbinden aan klanten van KPMG en daarbij te begeleiden om een succesvolle samenwerking tussen beide partijen te bewerkstelligen. Daarnaast is zij actief op zoek naar innovatieve technologische startups die waarde kunnen toevoegen aan de bedrijfsvoering van KPMG.

Als stagiair graphic designer draai je gedurende 6 maanden ongeveer 2-5 dagen in de weekmee als volwaardig teamlid in het KPMG Innovative Startups team. Je speelt een belangrijke rol in het vertalen van creatieve concepten naar visueel aantrekkelijke marketing voor onze internetsite en social media platformen, zoals twitter/LinkedIn/Meetup. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van creatief aantrekkelijke PowerPoint slides, posters en flyers die relevant zijn voor onze dagelijkse werkzaamheden.

Read more

Het profiel

  • Je beschikt over minimaal een relevante HBO opleiding en heb je bij voorkeur al bewezen in een soortgelijke functie, dan wel aantoonbare relevante ervaring als graphic designer.
  • Daarnaast kennen de volgende grafische programma’s geen geheimen voor jou: Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator.
  • Verder beschik je over een inspirerend portfolio dat blijk geeft van jouw ontwerpkwaliteiten.
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de online do’s en don’ts.
  • Bovendien ben je creatief, initiatiefrijk, zelfstandig, secuur, klant/servicegericht en streef je altijd naar verbetering.
  • Daarbij heb je een goede beheersing van de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. 
Read more

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.


KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.

Read more

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162 of per mail. Solliciteren is mogelijk via onze website.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Read more

Working at KPMG

Branche
Accountancy
Consultancy
Headquarters Holland
Amstelveen
Employee abroad
152000
Employee in NL
3200