Stage Tax Team | StartersVacatures.be
Business Talent Network

HEINEKENStage Tax Team

Application deadline 07-03-2016
Category

Finance

...
>> View all
Level
WO
Location
Zoeterwoude
Deadline:
07-03-2016 (For Past)
Category:

Finance

Level:
WO
Location:
Zoeterwoude
Start date:
-
07-03-2016
Deadline
Past
View all Internships from HEINEKEN

Je stage

Ben jij in de laatste fase van je studie fiscaal recht/economie en op zoek naar een uitdagende stage waarin je betrokken wordt bij diverse Fiscale Projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tijdens deze stage maak je deel uit van het Tax Team van HEINEKEN Nederland in  Zoeterwoude. Je komt  in aanraking met alle soorten belastingen die we in Nederland kennen: van vennootschapsbelasting tot energiebelasting en van BTW tot onroerende zaakbelasting. De impact van deze belastingen raakt de bedrijfsprocessen op onverwachte momenten en situaties. Het is de taak van het Tax Team om de fiscaliteit en de business op elkaar aangesloten te houden en als business partner te opereren.

De stage biedt je een unieke kans om inzicht te krijgen in de werkzaamheden van een Fiscalist én de gehele HEINEKEN organisatie!

Read more

Je werkveld

Bij HEINEKEN Nederland komen alle type belastingen aan bod. De discussie over de bieraccijns, de verhoging van de leidingwaterbelasting, EU ontwikkelingen op BTW gebied, veranderingen in het pensioenlandschap. Het gaat allemaal over het bureau van het Tax Team. Behalve het vertalen van deze fiscale ontwikkelingen naar de business zorgen we er ook voor goed op de hoogte te zijn van ontwikkelingen in de business. De introductie van een nieuwe fles, de innovatie van een product als Radler en de mogelijkheden om water te reinigen door het inzetten van algen. Het is slechts een greep uit de projecten die de fiscaliteit raken. Ook moet HEINEKEN natuurlijk de nodige aangiften indienen. Het Tax Team is verantwoordelijk voor het managen van deze processen.  In deze stage zul je niet in contact komen met internationale fiscale aspecten. 

Read more

Je profiel

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een kandidaat die:

 • in de laatste fase zit van een universitaire opleiding fiscaal recht of fiscale economie. In de komende 3 maanden zal het zwaartepunt van de werkzaamheden liggen in de BTW en de loonbelasting. Aantoonbare affiniteit met die belastingen is een pré;
 • over een hands-on mentaliteit beschikt;
 • nieuwsgierig is en een positieve, proactieve werkhouding heeft;
 • beschikt over de volgende competenties: Organiseren & realiseren, Initiatief, Resultaatgerichtheid, Accuratesse, Oordeelsvorming, Samenwerken.

Herken jij je in dit profiel? Dan nodigen we je uit te solliciteren naar deze stageplaats.

Read more

Je stagevoorwaarden

 • De stage start zo snel mogelijk;
 • Het is een meeloopstage en geen afstudeerstage;
 • De duur van de stage is minimaal 3 maanden met de mogelijkheid tot verlenging;
 • Je bent parttime beschikbaar, minimaal 2 dagen maar bij voorkeur 3 dagen per week;
 • Tijdens de stage word je begeleid door een vaste stagebegeleider;
 • Je standplaats is het hoofdkantoor van HEINEKEN Nederland te Zoeterwoude;
 • Je ontvangt een stagevergoeding;
 • Indien je niet meer beschikt over een OV is reiskostenvergoeding (deels) mogelijk in overleg.
Read more

Proef de dynamiek!

Tijdens je stage krijg je de ruimte om HEINEKEN te leren kennen, ook buiten de afdeling waar je stage loopt. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en een proactieve houding. Naast dat je HEINEKEN leert kennen, leer je als stagiair ook de andere stagiairs van alle afdelingen kennen. Zo worden er stagiaire activiteiten georganiseerd zoals rondleidingen door de brouwerij en sollicitatieworkshops.

Read more

Interesse?

Voor informatie over deze stage of over de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met Niki Broekhuizen, Manager Fiscale Zaken te bereiken op telefoonnummer 06-51534116. Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton. We kijken uit naar je sollicitatie.

Read more

Working at HEINEKEN

Branche
Banking/Finance
FMCG
HR
Technology / Industry
Number of countries
178
Headquarters Holland
Zoeterwoude
Employee abroad
70000
Employee in NL
2700