Stage Opleidingen | StartersVacatures.be
Business Talent Network

HEINEKENStage Opleidingen

Application deadline 28-04-2015
Start date 15-02-2013
Duration in months
5
Category

HR

...
>> View all
Level
WO
Location
Zoeterwoude
Deadline:
28-04-2015 (For Past)
Category:

HR

Level:
WO
Location:
Zoeterwoude
Duration in months:
5
Start date:
15-02-2013
28-04-2015
Deadline
Past
View all Internships from HEINEKEN

Summary

In deze stage draai je volledig mee in de werkzaamheden van de afdeling Opleidingen van HEINEKEN Nederland.

Daarnaast houd je je o.a. bezig met:

De organisatie van diverse trainingen, vanaf de inschrijving tot en met evaluatie van de trainingen; Het vormgeven van een maatwerktraining; Het adviseren van medewerkers met betrekking tot ontwikkelvraagstukken; De administratieve verwerking van trainingen; Tevens kun je aansluiten bij projectgroepen.

Opleidingen HEINEKEN Nederland is een subafdeling die valt binnen de afdeling Human Resources van HEINEKEN Nederland. De afdeling Opleidingen bestaat uit een team van 5 medewerkers. De afdeling vertaalt de opleidingsbehoeften van managers en medewerkers in gepaste opleidingen en trainingen. Zij voert opleidingsactiviteiten uit voor alle afdelingen binnen HEINEKEN Nederland, zowel binnen de brouwerijen als binnen de commerciële afdelingen. Ook verzorgt de afdeling de administratie van de opleidingen in het personeelsinformatiesysteem en de administratie ten behoeve van Europese subsidies. Een groot deel van de opleidingsactiviteiten hebben betrekking op bestaande trainingen en opleidingen en vallen binnen het zogenaamde portfolio van de afdeling. Daarnaast zijn er diverse maatwerktrainingen die al dan niet via een kwaliteitsprogramma TPM worden geïdentificeerd en vormgegeven.

Voor deze stage zijn wij opzoek naar een HBO/ WO student met een opleiding in de richting van: Opleidingskunde; Personeel & Arbeid; Arbeid & Organisatie Psychologie; Bedrijfskunde of Event Management.

Daarnaast beschik jij over deze competenties:

Resultaatgerichtheid Klantgerichtheid Samenwerken Initiatief nemen Plannen en organiseren

Het leuke van werken bij HEINEKEN Nederland is dat je bij ons altijd verder kijkt dan je eigen vak. Bij alles wat we willen verbeteren, zijn ook jouw mening en talent van belang. Zo kan het gebeuren dat je soms ver buiten je eigen vakgebied betrokken raakt bij een project. Waarbij je op een andere manier de passie deelt voor werken aan succesvolle merken als Amstel, Brand, Royal Club, Sourcy, Jillz, Crystal Clear en natuurlijk Heineken. Dus kijk eens met een andere blik naar jouw vakgebied en refresh your career.

De stage duurt 5 tot 6 maanden (fulltime) en je start bij voorkeur medio februari 2013 (startdatum is in overleg.) Je wordt begeleid door de Opleidingscoördinator en je standplaats is Zoeterwoude.

Working at HEINEKEN

Branche
Banking/Finance
FMCG
HR
Technology / Industry
Number of countries
178
Headquarters Holland
Zoeterwoude
Employee abroad
70000
Employee in NL
2700