Marketing Stagiair Cheese & Butter | StartersVacatures.be
Business Talent Network

FrieslandCampinaMarketing Stagiair Cheese & Butter

Application deadline 15-02-2016
Placement type Placements
Duration in months
6
Category

Marketing

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amersfoort
Deadline:
15-02-2016 (For Past)
Category:

Marketing

Level:
HBO & WO
Location:
Amersfoort
Duration in months:
6
Start date:
-
15-02-2016
Deadline
Past
View all Internships from FrieslandCampina

Marketing Stagiair Cheese & Butter

Bij de werkmaatschappij FrieslandCampina Branded NL, onderdeel van de Business Group FrieslandCampina Consumer Products Europe, Middle East & Africa in Amersfoort zoeken we ter ondersteuning van ons Cheese & Butter team, met mooie merken als Milner, MonChou, Holland Master en Botergoud in de portefeuille, een

ondernemende, enthousiaste Marketing Stagiair.

Wil jij bij een wereldconcern als FrieslandCampina alle facetten van het marketing vak ontdekken en waardevolle werkervaring opdoen binnen de FMCG? Als marketing stagiair draai je volwaardig mee met een team gedreven professionals en functioneer je als een zelfstandige Junior Brand Manager. Je krijgt de kans om je in te zetten voor een groot aantal projecten, zoals de uitrol van het communicatie-en activatieplan, de introductie van nieuwe producten en de monitoring van markt- en afzetcijfers. Dit is een echte meewerkstage waarin je 6 maanden lang en 5 dagen per week bij de volle breedte van het marketing vak wordt betrokken.

Read more

Verwachtingen:

Wat verwachten we nog meer van je? Je gaat aan de slag met het managen van je eigen projecten. Je bent de spil tussen de verschillende interne afdelingen, reclamebureaus en logistieke partners. We zoeken een enthousiaste 3e of 4e jaars wo-student met een business/marketing gerelateerde opleiding en/of afstudeerrichting. Ben jij een ondernemende en proactieve student met interesse in de FMCG branche? Ontdek dan de dynamische en internationale werkomgeving van FrieslandCampina als Marketing Stagiair.

Read more

Functie-eisen

In aanvulling op de bovengenoemde ervaring en vaardigheden:

  • heb je een hands-on mentaliteit;
  • ben je zelfstandig, communicatief, flexibel en resultaatgericht;
  • ben je een half jaar beschikbaar, vanaf februari 2016
Read more

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een interessante en leerzame stage-/afstudeeropdracht waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding. Zo leer je tenslotte het meest.

Read more

Working at FrieslandCampina

Branche
FMCG
Number of countries
100
Headquarters Holland
Amersfoort
Employee abroad
22000
Employee in NL
7500