Marketing Stagiair Campina (eetzuivel) | StartersVacatures.be
Business Talent Network

FrieslandCampinaMarketing Stagiair Campina (eetzuivel)

Application deadline 30-06-2016
Start date 01-07-2016 t/m 01-12-2016
Placement type Placements
Category

Marketing

...
>> View all
Level
WO
Location
Amersfoort
Deadline:
30-06-2016 (For Past)
Category:

Marketing

Level:
WO
Location:
Amersfoort
Start date:
01-07-2016 t/m 01-12-2016
30-06-2016
Deadline
Past
View all Internships from FrieslandCampina

Marketing Stagiair Campina (eetzuivel)

Ga jij ons helpen om ons merk Campina nog sterker te maken?  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke marketing stagiair, voor een meewerkstage voor een periode van 6 maanden (Juli 2016- December 2016). Als enthousiaste stagiair krijg je de mogelijkheid om alle facetten van het marketingvak te ontdekken en relevante werkervaring op te doen binnen de FMCG. Je draait volledig mee met het team en hebt de mogelijkheid om zelfstandig aan projecten te werken. Wat ga je doen tijdens je stage? Het Campina eetzuivel portfolio is groot en divers, bestaat uit de productgroepen Yoghurt, Vla en Pap. Je bent betrokken bij introducties en productontwikkeling, zoals Campina Tijdelijke Toppers, Yoghurt op fruit, je maakt analyses van markt- en consumentenontwikkelingen en ondersteunt de winkelvloeractivatie van Campina. Verder zal je mee helpen om de nieuwe Sterk met Campina campagne verder uit te bouwen.
Je zult veel samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen en zo leer je ons wereldbedrijf goed kennen. Je bent de spil tussen de verschillende interne afdelingen en externe partijen als reclamebureaus en logistieke partners. Ben jij een resultaatgerichte, communicatieve en analytische laatstejaars WO- of HBO-student die van aanpakken weet? Flexibel en initiatiefrijk? Pak dan deze kans om een schat aan waardevolle werkervaring op te doen in de dynamische en internationale werkomgeving van FrieslandCampina.

Read more

Functie-eisen

In aanvulling op de bovengenoemde ervaring en vaardigheden beschik je ook over:
• Master-, WO Bachelor 3- of laatste jaar HBO-student;
• afstudeerrichting: marketing, communicatie of commercieel;
• interesse in FMCG branche.

Read more

Arbeidsvoorwaarden

FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We bieden een interessante en leerzame stage waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding. Zo leer je tenslotte het meest.

Read more

Working at FrieslandCampina

Branche
FMCG
Number of countries
100
Headquarters Holland
Amersfoort
Employee abroad
22000
Employee in NL
7500