Stagiair Business Tax Compliance | StartersVacatures.be
Business Talent Network

EYStagiair Business Tax Compliance

Application deadline 23-06-2015
Category

Fiscaal

Juridische

...
>> View all
Level
HBO
Location
Rotterdam
Salary / month
€ 750.-
Deadline:
23-06-2015 (For Past)
Category:

Fiscaal

,

Juridische

Level:
HBO
Location:
Rotterdam
Start date:
-
23-06-2015
Deadline
Past
View all Internships from EY

Een mooie start

EY Belastingadviseurs zoekt voor de praktijkgroep Business Tax Compliance in Rotterdam een stagiair per september 2015.

Wil jij ervaren hoe het is om bij EY te werken? En wil jij jezelf verder ontwikkelen door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Dan is een functie als stagiair bij EY wellicht iets voor jou! Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen.

Read more

Functie:

Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode als stagiair heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY.

Als meeloopstagiair draai je mee met de praktijkgroep. Als teamlid voer je opdrachten uit voor verschillende klanten. Je werkt mee aan projecten voor opdrachtgevers en draagt bij aan uiteenlopende werkzaamheden in vele sectoren. Je hebt toegang tot het netwerk en de verschillende databases van ons KnowledgeWeb.

Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Mocht je je scriptie bij EY gaan schrijven dan krijg je ook hierin begeleiding. De verhouding zal dan zijn 4 dagen meewerken en 1 dag werken aan je scriptie. Alle stagiairs krijgen van ons een vaste maandelijkse vergoeding a EUR 750,-.

Read more

Afdeling:

Binnen onze praktijkgroep Business Tax Compliance treed je voor cliënten op als fiscaal vertegenwoordiger. Je werkgebied bestaat onder andere uit het voorbereiden en uitvoeren van belastingaangiften voor inkomsten- en vennootschapsbelasting. Daarnaast controleer je aanslagen en bereid je bezwaarschriften voor. Tevens heb je contact met de Belastingdienst.

Read more

Profiel:

Je bent bezig met de HBO opleiding bedrijfseconomie, management economie en recht, fiscaal recht of fiscale economie. Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Daarnaast heb je een pro-actieve houding en ben je communicatief sterk ontwikkeld. Daarbij beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel in het Nederlands als in het Engels.

Read more

Belangstelling?

Richt je sollicitatie aan Nadra van der Veeke, Recruiter, via onderstaande link.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nadra van der Veeke via telefoonnummer 088-4072183.

Read more

Working at EY

Branche
Accountancy
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
150
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
212000
Employee in NL
3500