Stage Recruitment / HR EY Tax februari 2016 | StartersVacatures.be
Business Talent Network

EYStage Recruitment / HR EY Tax februari 2016

Application deadline 31-12-2015
Start date 01-02-2016 t/m 30-06-2016
Category

Communicatie

HR

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
31-12-2015 (For Past)
Category:

Communicatie

,

HR

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Start date:
01-02-2016 t/m 30-06-2016
31-12-2015
Deadline
Past
View all Internships from EY

Stage Recruitment / HR EY Tax februari 2016

EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.

 

Daarom doen we er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. En natuurlijk kunnen wij alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.

 

De recruitmentafdeling is onderdeel van Human Resources en bestaat in Nederland uit 17 recruiters die werken aan de instroom voor onze vier servicelines. Ons campusteam richt zich op de instroom werkstudenten, stagiaires en starters. Het Experienced Hires team houdt zich bezig met de werving & selectie van seniors, managers, senior managers en directors.

Voor de serviceline Tax zijn we op zoek naar een meeloopstagiair (standplaats Amsterdam).

Read more

Werkzaamheden

Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je zal met name het recruitment team, van de servicelijn Tax, ondersteunen welke zich richt op de werving van startende fiscalisten.

 

Tijdens deze meeloopstage zullen je werkzaamheden onder andere uit de volgende punten bestaan:

 • Je houdt je bezig met het voorbereiden, coördineren en mede uitvoeren van wervingsactiviteiten in overleg met de recruiter. Daarnaast ondersteun je bij de opvolging van deze activiteiten door informatieverwerking in ons recruitmentsysteem (Taleo) en opvolging van kandidaten;
 • Je ondersteunt de recruiter op dagelijkse basis bij het telefonisch screenen van sollicitanten, het screenen van cv's en motivatiebrieven, het afnemen van de assessments en het inplannen van sollicitatiegesprekken;
 • Je neemt samen met de recruiter deel aan de selectiegesprekken
 • Je ondersteunt bij de organisatie, coördinatie en uitvoering van diverse evenementen.
 • Je bent betrokken bij diverse lopende projecten (bijvoorbeeld Social Media) en neemt deel aan de landelijke recruitmentoverleggen.
Read more

Vereisten

 • In de laatste fase van een WO opleiding, zoals Human Resources, Arbeid & Organisatie Psychologie, Bedrijfskunde of een vergelijkbare studie
 • Ervaring met klantgericht werken, bijvoorbeeld in bijbanen
 • Communicatief vaardig en nieuwsgierig naar wat mensen beweegt,
 • Nauwkeurig, pro-actief, stressbestendig en goed in staat zelfstandig te werken
 • Affiniteit met het organiseren van evenementen, maar bent ook zeker bereid om administratieve taken op te pakken
 • Flexibel, bereid om te reizen en op diverse EY locaties te werken
Read more

Aanbod

Wil jij ervaren hoe het is om bij EY te werken? En wil jij jezelf verder ontwikkelen door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Dan is een functie als stagiair bij EY wellicht iets voor jou! Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen. Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Alle stagiairs ontvangen een vaste maandelijkse vergoeding.

Read more

Periode

De stageplaats is beschikbaar vanaf 1 februari 2016 tot en met 30 juni 2016.

Read more

Working at EY

Branche
Accountancy
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
150
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
212000
Employee in NL
3500