Meewerkstage IT Risk Assurance | StartersVacatures.be
Business Talent Network

EYMeewerkstage IT Risk Assurance

Application deadline 17-02-2016
Category

IT

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
17-02-2016 (For Past)
Category:

IT

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
17-02-2016
Deadline
Past
View all Internships from EY

Meewerkstage IT Risk Assurance

Ben jij op zoek naar een bijzondere meewerkstage? Ben jij die student met ambitie en sta jij open voor complexe uitdagingen? EY IT Risk and Assurance (ITRA) biedt jou unieke mogelijkheden! Het onderwerp van de opdracht wordt in onderling overleg vastgesteld.

Read more

EY 

EY Financial Services Organisation (FSO) is de groep binnen EY waarin wij de adviesdiensten voor onze klanten in de financiële dienstverlening hebben gebundeld. Wij adviseren over verbetering van prestaties en processen, risicomanagement, informatiemanagement en -technologie en financieel risicomanagement. De vorming van de EY EMEIA organisatie en de ontwikkelingen op de financiële markten bieden veel mogelijkheden voor de FSO sub-area. FSO heeft wereldwijd zowel een sterke positie in Assurance als in Advisory. Wij willen deze positie gebruiken om de groei in de Nederlandse markt te versterken.

Read more

ITRA FSO

IT Risk & Assurance (ITRA) is een gespecialiseerde adviesgroep van EY Advisory die werkt op het snijvlak van bedrijfskunde en ICT. ITRA is één van de belangrijkste spelers in de markt geworden als het gaat om audit en advies gericht op betrouwbaarheid, beveiliging en effectiviteit van informatiesystemen. Aandachtsgebieden zijn onder meer: IT risk management, information security management, legal hacking, (technische) beveiligingsarchitecturen, ERP, data kwaliteit, data governance, data warehouses en business intelligence. Onze cliënten bevinden zich overwegend in de financiële sector.

Read more

Profiel

Je zit in het derde jaar of de afrondende fase van je HBO of WO opleiding Informatiemanagement, Informatica & Economie, Informatiekunde of Bedrijfseconomie/Bedrijfskunde met sterke IT affiniteit. Verder ben je zelfstandig, gedreven, initiatiefrijk, kritisch en een goede teamplayer. Na de stage bestaat er de mogelijkheid om vast in dienst te treden. 

Voor de stage krijg je een marktconforme stagevergoeding.

Read more

Contact

Klik op onderstaande link voor meer informatie

Read more

Working at EY

Branche
Accountancy
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
150
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
212000
Employee in NL
3500