Controlepraktijk Eindhoven 2015 | StartersVacatures.be
Business Talent Network

EYControlepraktijk Eindhoven 2015

Application deadline 29-01-2016
Start date 01-02-2016
Placement type Final Internships
Category

Finance

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Eindhoven
Deadline:
29-01-2016 (For Past)
Category:

Finance

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Eindhoven
Start date:
01-02-2016
29-01-2016
Deadline
Past
View all Internships from EY

Werken bij EY

EY zoekt per februari 2016 voor haar vestiging in Eindhoven een scriptiestagiair(e) binnen de Assurance serviceline (HBO/WO)

Schrijf jij voor je opleiding een bachelor- of masterscriptie? Maar ben jij ook benieuwd naar de werkomgeving van EY en wil jij gebruik maken van de kennis en begeleiding van EY? Dan is een functie als scriptie stagiair bij EY wellicht iets voor jou! Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen.

Wij zoeken een gemotiveerde student(e) die per 1 februari 2016 als scriptie stagiair aan de slag gaat bij de controlepraktijk.

Read more

Functie

Het einde van je studie is in zicht, nog één uitdaging te gaan; het schrijven van je scriptie! Wij vinden het belangrijk dat je zelf een onderwerp aandraagt. Je gaat je tenslotte een lange tijd verdiepen in een specifiek thema. Dit onderwerp gaat dan in een richting waar jouw interesse naar uit gaat. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om mee te lopen binnen de controlepraktijk/Assurance afdeling en werkzaamheden uit te voeren bij de klant. Zo kun je ontdekken hoe het is om in een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY. De belangrijkste vaardigheden die je als Accountant nodig hebt, haal je niet uit de boeken, maar de praktijk. Als stagiair loop je daarom mee met de praktijkgroep van jouw voorkeur. Mocht je na verloop van tijd interesse krijgen in een van de sub-servicelines van EY Assurance, dan denkt EY graag mee over de (opleidings-) mogelijkheden. Alle stagiairs krijgen van ons een vaste maandelijkse vergoeding.

Read more

Begeleiding

Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en op basis van jouw onderwerp zullen we je een mentor toewijzen, die jou van feedback voorziet en je begeleidt. Naast de begeleiding van je mentor krijg je als stagiair ook een scriptietraining aangeboden.

Read more

Afdeling

EY Assurance Services speelt een essentiële rol in de economie, door bedrijven, investeerders en regelgevende instanties vertrouwen te bieden wat betreft de geldigheid van de jaarrekening en/of kritische bedrijfsinformatie of -processen. Je gaat aan de slag in de controlepraktijk. Deze afdeling controleert bij cliënten in teamverband jaarrekeningen. Door de teamindeling wordt er veel samengewerkt met collega’s. Daarnaast wordt men ingezet bij het uitvoeren van bijzondere opdrachten. Het klantenpakket bestaat uit bedrijven, die variëren van multinationals tot snelgroeiende ondernemingen, in een groot scala aan sectoren.

Read more

Perspectief

Als je na je stage start bij EY vinden we het belangrijk om je een gedegen opleidingstraject aan te bieden. Op deze manier kun je jezelf nog verder ontwikkelen in de richting van jouw voorkeur. Dit kunnen zowel externe als interne opleidingen zijn. Voor meer informatie over de mogelijkheden kijk je op http://www.ey.com/NL/nl/About-us/Our-people-and-culture/EY-personal-career-design-introductie

Read more

Profiel

Naast Financials, Economen en Bedrijfskundigen heeft EY een sterke behoefte aan toptalenten in andere studierichtingen zoals Technici, ICT’ers en Econometristen. Herken jij je in onderstaande profiel?

  • Je bent bezig met een HBO of WO opleiding in een van de bovengenoemde richtingen
  • Affiniteit met Assurance werkzaamheden
  • Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen.
  • Je hebt een pro-actieve houding en bent communicatief sterk.
  • We zoeken collega’s die: maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling hebben, een rechte rug hebben en de focus op kwaliteit
Read more

Working at EY

Branche
Accountancy
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
150
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
212000
Employee in NL
3500