Stagiaire Commercie Maastricht Airport | StartersVacatures.be
Business Talent Network

EngieStagiaire Commercie Maastricht Airport

Application deadline 22-05-2016
Category

Marketing

...
>> View all
Level
HBO
Location
Maastricht
Deadline:
22-05-2016 (For Past)
Category:

Marketing

Level:
HBO
Location:
Maastricht
Start date:
-
22-05-2016
Deadline
Past
View all Internships from Engie

Beschrijving

Als stagiair commercie kunnen de volgende werkzaamheden tot je takenpakket behoren onder andere (deel) projecten ten behoeve van de professionalisering van de commerciële organisatie (bijvoorbeeld rapportages, deel processen). Maken van commerciële referentiebladen. Verzamelen van relevante informatie, opstellen van commerciële teksten, foto’s en beschikbaar stellen in landelijke database. Meewerken met actueel houden van Salesfunnel met behulp van SAP CRM. Businesscases ten behoeve van verkoopkansen en potentiele klanten. Meewerken aan Europese aanbestedingen en meewerken op de afdeling commercie. Dit alles afhankelijk van je eigen ontwikkeling in de stage periode. 

Specifieke (meewerk)stage opdrachten:

Wij hebben verschillende stage/afstudeer opdrachten beschikbaar informeer bij de HR afdeling naar de mogelijkheden, o.a.:

*Marktonderzoeken;

*Mee werken aan het verder professionaliseren van accountmanagement;

*Door ontwikkelen van relatiemanagement.

Read more

Functie-eisen

Als Stagiair Commercie ben je 3e of 4e jaar student HBO (bedrijfskunde, commerciële economie, technische bedrijfskunde ). Jouw communicatieve en commerciële vaardigheden zijn goed ontwikkeld en weet je op alle niveaus contact te maken met mensen en je herkent jezelf in onze waarden? Je hebt affiniteit met Business-to-business, bent geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en duurzaamheid.

Read more

Wat bieden wij?

Persoonlijke begeleiding, afwisselend werk en een werkomgeving waar ook jouw mening telt. Een geweldige en uitdagende kans om ervaring op te doen bij de grootste technische dienstverlener van Nederland. Je bent onderdeel van het wereldwijde ENGIE concern, een van de meest innovatieve bedrijven van de wereld. Ontwikkeling is belangrijk binnen onze organisatie, bij ons krijg je de kans jezelf te ontplooien. Daarnaast krijg je de kans kennis te maken met onze klanten, van industrie tot utiliteit, van chemieconcern tot ziekenhuis.

Read more

Working at Engie

Branche
Technology / Industry
Number of countries
150
Headquarters Holland
Bunnik