Stagiaire Shopper Marketing HOME | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Coca-Cola Enterprises Nederland BVStagiaire Shopper Marketing HOME

Application deadline 31-12-2015
Category

Marketing

Sales

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Rotterdam
Deadline:
31-12-2015 (For Past)
Category:

Marketing

,

Sales

Level:
HBO & WO
Location:
Rotterdam
Start date:
-
31-12-2015
Deadline
Past
View all Internships from Coca-Cola Enterprises Nederland BV

Bedrijfsprofiel Coca-Cola Enterprises

Coca-Cola Enterprises Nederland is verantwoordelijk voor de productie, distributie en verkoop van Coca-Cola en vele andere merken (o.a. Fanta, Sprite, Aquarius) binnen de frisdrankcategorie van Nederland. Met onderscheidende marketingcampagnes wordt ieder merk op een aansprekende wijze bij de doelgroep onder de aandacht gebracht.
 
Het succes van Coca-Cola hangt samen met de passie van onze medewerkers. Met onze open organisatie bedienen wij alle verschillende kanalen binnen de Nederlandse markt. Een multidisciplinaire werksfeer is essentieel; Sales, Category Development, Logistiek en Shopper Marketing zijn voorbeelden van afdelingen die zorgen voor de meest succesvolle ‘Route to Market’.
De afdeling Operational Marketing is verdeeld in verschillende disciplines en in Nederland verantwoordelijk voor het ontwikkelen en vertalen van marketingactiviteiten naar kanaalstrategieën en concepten die leiden tot categoriegroei.
Read more

Functieomschrijving

Als teamlid van het Shopper Marketing Home team binnen de Operational Marketing afdeling zul je meewerken in onze daily business. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van activiteiten om de kopersgroep van onze merken binnen supermarkten te vergroten. Je bent verantwoordelijk om deze uitvoering af te stemmen met alle betrokken afdelingen, leveranciers en retail partners.
 
Deze stage heeft als doel om direct aan de slag te kunnen gaan met diverse werkzaamheden en de periode echt als lid van het team te opereren. Eigen ontwikkeling moet een belangrijk aandachtspunt voor jezelf zijn:
  • Shopper Marketing Home team (supermarkten)
  • Hands-on projecten vanuit strategische achtergrond
  • Tastbare resultaten behalen
  • Met sterke merken werken
  • Aansprekende klanten
Read more

Functie eisen

We zijn op zoek naar een enthousiaste, communicatief sterke, zelfstandige student, die zowel strategisch als ook praktisch kan denken. Belangrijk is dat je een echte ‘hands-on’ mentaliteit hebt. 

We zijn op zoek naar Nederlands sprekende student die ook de Engelse taal goed beheerst en een HBO of WO bachelor/master opleiding volgt.

Read more

Working at Coca-Cola Enterprises Nederland BV

Branche
Consultancy
Technology / Industry
Retail
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
13400
Employee in NL
846