Stage Shopper Marketing Trade Communications | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Coca-Cola Enterprises Nederland BVStage Shopper Marketing Trade Communications

Application deadline 15-04-2016
Placement type Placements
Category

Communicatie

Marketing

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Rotterdam
Deadline:
15-04-2016 (For Past)
Category:

Communicatie

,

Marketing

Level:
HBO & WO
Location:
Rotterdam
Start date:
-
15-04-2016
Deadline
Past
View all Internships from Coca-Cola Enterprises Nederland BV

Bedrijf/ afdeling

Coca-Cola is actief in de markt van de niet-alcoholische dranken. Wereldwijd genieten consumenten zo’n 1,5 miljard keer per dag van één van onze dranken. Met onderscheidende marketingcampagnes op wereldwijd en lokaal niveau willen we elk merk op een aansprekende wijze bij de doelgroep onder de aandacht brengen.
Het succes van Coca-Cola hangt samen met de passie van onze medewerkers. Wij gaan voor een open werksfeer, zo divers als de markten die wij bedienen, waar de rechten van werknemers worden gerespecteerd en waar medewerkers worden gestimuleerd om hun grenzen te verleggen. Veilig en gezond werken zien wij als een basisvoorwaarde. We willen medewerkers inspireren tot persoonlijke groei en ondersteunen hun ontwikkeling via opleidingen en on-the-job-training.
De afdeling Operational Marketing is in Nederland verantwoordelijk voor het initiëren en het vertalen van marketing activiteiten naar kanaal strategieën en concepten die leiden tot kanaalgroei. Het proces om dit te realiseren start bij het verkrijgen en delen van inzichten die bijdragen aan het ontwikkelen van visies op diverse terreinen en eindigt via category development en shopper marketing bij klanten (hoofdkantoor en winkelvloer).

 

Read more

Opdrachtomschrijving / taakomschrijving Stagiair Shopper Marketing

Als teamlid van de Shopper Marketing afdeling ga je op verschillende projecten (mee)werken. Onder begeleiding van collega’s uit het team kan je werken op introductie of promotie campagnes, loyalty projecten (customer page) of trade communicatie. Hiervoor ontwikkel je communicatie- en point-of-sale-materialen voor klanten of field sales teams. Dit betekent dat je niet alleen het team in haar projecten ondersteunt maar dat je ook eigen projecten kunt leiden.
Voorbeelden van shopper marketing projecten zijn de Masterbrand brandcampagne en communicatie in vakbladen voor de introductie van Coca-Cola Life. Je werkt altijd nauw samen met collega’s uit verschillende disciplines zoals shopper marketing, brand marketing en sales.
Read more

Kwalificaties

Profiel student (persoonskenmerken/ capaciteiten/ vaardigheden/ affiniteit)

We zijn op zoek naar een enthousiaste, communicatief sterke, zelfstandige student, die zowel strategisch als ook praktisch kan denken. Andere zaken die belangrijk zijn: secuur (van plan naar details), adviserend kunnen optreden en een sterke drive tot verbeteren en vernieuwen. 

  • HBO/WO opleiding of net klaar hiermee
  • Voorkeur: Master: Marketing Management, Media Studies, Economische Psychologie, International Business Administration, Business Administration, International Bachelor Communication and Media, Commerciële economie.
  • Beschikbaar voor 6 maanden (minimaal 4 dagen in de week fulltime), geen afstudeerders.

Interesse? Solliciteer online en laat je CV en motivatie brief achter.

Read more

Working at Coca-Cola Enterprises Nederland BV

Branche
Consultancy
Technology / Industry
Retail
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
13400
Employee in NL
846