Studentstage Algemeen | StartersVacatures.be
Business Talent Network

CMSStudentstage Algemeen

Application deadline Always open
Placement type Placements
Category

Juridische

...
>> View all
Level
WO
Location
Utrecht
Deadline:
(Always open)
Category:

Juridische

Level:
WO
Location:
Utrecht
Start date:
-
Deadline
Always open

Tijdens een studentstage bij CMS krijg je een goed beeld van de dagelijkse praktijk, de mensen en ons kantoor.

Je studeert rechten en bent aan het einde van je Bachelor fase of je volgt een Master, dan is het een goed moment om kennis te maken met onze praktijk. Je wordt onderdeel van een sectie en we betrekken je bij zoveel mogelijk zaken.

Read more

Advocatuur

Je wordt onderdeel van een praktijkgroep met advocaat stagiaires, medewerkers en aandeelhouders. Wij betrekken je bij zoveel mogelijk zaken. Je reageert inhoudelijk op dagvaardingen en schrijft onder begeleiding adviezen voor de cliënt. Daarnaast houd je je bezig met het opzoeken van jurisprudentie en het doornemen van dossiers. Natuurlijk ga je ook mee naar zittingen om de dagelijkse praktijk te ervaren.

Read more

Notariaat

Een notariële studentstage bij CMS geeft je een uitgebreid beeld van onze Corporate en Real Estate praktijk. Bij ons is het namelijk gebruikelijk dat je tijdens je stage op beide notariële praktijkgebieden meedraait.

Read more

Fiscale praktijk

Tijdens een fiscale studentstage bij CMS werk je een aantal weken mee aan de op dat moment lopende adviestrajecten binnen de praktijkgroep Fiscaal.

Read more

Onze stage

De stageperiode duurt over het algemeen 8 weken, waarbij 6 weken ook mogelijk is. 
Voor een stage van 8 weken krijg je een vergoeding van € 1.400 bruto.

Read more

Aanmelden

Zit je in de masterfase van je studie en heb je belangstelling voor een studentstage? Schrijf dan een korte motivatiebrief en geef daarin duidelijk aan wanneer je wilt stagelopen en voor welk(e) rechtsgebied(en) je je het meest interesseert. Wij ontvangen deze brief graag voorzien van curriculum vitae en cijferlijsten.

Read more

Working at CMS

Branche
Law / Fiscal / Notary
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee in NL
2800