Stagiair(e) Marketing, communicatie en PR | StartersVacatures.be
Business Talent Network

BerenschotStagiair(e) Marketing, communicatie en PR

Application deadline Always open
Start date 01-09-2014
Placement type Placements
Category

Marketing

Communicatie

Consulting

...
>> View all
Level
HBO & WO
Deadline:
(Always open)
Category:

Marketing

,

Communicatie

,

Consulting

Level:
HBO & WO
Location:
Start date:
01-09-2014
Deadline
Always open

De afdeling II&C:

De afdeling Informatie & Communicatie is verantwoordelijk voor het corporate communicatiebeleid van Berenschot. Daarnaast vervult de afdeling een belangrijke rol in het adviseren en faciliteren van de adviseurs over (online)marketing- en communicatievraagstukken.

De werkzaamheden van de afdeling Informatie & Communicatie zijn heel uiteenlopend. Een greep uit de activiteiten van de afdeling: merkenbeleid, internal branding, de website/intranet, social media, PR, Interne communicatie, huisstijlbewaking en -ontwikkeling, arbeidsmarktcommunicatie.

Read more

Wat vragen wij en wat bieden wij?

Berenschot is op zoek naar studenten die graag in de volle breedte ervaring willen opdoen in het communicatievak. Afhankelijk van jouw leervraag als student en de projecten die er lopen, kunnen we samen kijken naar een goede invulling van de stageperiode. We bieden een boeiende leerplek met leuke collega's, een passende stagevergoeding en veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast loop je stage bij een inspirerend en toonaangevend bedrijf.

Read more

Iets voor jou?

Herken je je in de volgende eigenschappen: teamspeler, flexibel, creatief en proactief? Ben je ondernemend en klantgericht? Mail dan je brief met motivatie en cv via de website naar Rike Weeda-Swamborn (II&C). Er is weer plek voor een stagiair marketing, communicatie en PR per 1 september 2014. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Read more

Working at Berenschot

Branche
Consultancy
Number of countries
5
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
450
Turnover
59000000