Student-stagiaire Pensioenrecht | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Baker McKenzieStudent-stagiaire Pensioenrecht

Application deadline 27-04-2016
Placement type Placements
Category

Juridische

...
>> View all
Level
HBO
Location
Amsterdam
Deadline:
27-04-2016 (For Past)
Category:

Juridische

Level:
HBO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
27-04-2016
Deadline
Past
View all Internships from Baker McKenzie

Student-stagiaire Pensioenrecht

Wil jij écht weten hoe het eraan toegaat op een internationaal advocatenkantoor? Kom dan een student-stage lopen! Wij bieden je de mogelijkheid om 6- 8 weken fulltime mee te lopen met het Pensioenrechtteam van ons kantoor.

Baker & McKenzie is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoor, met 77 kantoren in 47 landen. Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker & McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. In Amsterdam werken circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen voor internationale en Nederlandse topcliënten.

 

Read more

Functie

Het Pensioenrechtteam is onderdeel van de sectie Arbeidsrecht en houdt zich bezig met advisering van grote internationale cliënten (multinationals) en pensioenfondsen op het gebied van het pensioenrecht. Ook houdt het team zich bezig met geschillenbeslechting.
 
Als student-stagiaire werk je mee aan projecten met Baker & McKenzie collega’s en lever je o.a. een bijdrage door het doen van jurisprudentie- en literatuuronderzoek en het schrijven van memo’s. Je wordt uitgedaagd om je kennis en ervaring creatief in te zetten. Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding en ben je ook welkom bij sociale kantoorevenementen, zoals borrels.
 
Irene Vermeeren, partner: “Het Pensioenrecht wordt steeds belangrijker, dat merken we in onze praktijk dagelijks. Het zijn ingewikkelde vraagstukken, waarmee je af en toe flink moet puzzelen. Hou je van een juridische uitdaging? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe student-stagiaire!”

Read more

Eisen

Baker & McKenzie is altijd op zoek naar gemotiveerde student-stagiaires. Je kiest bewust voor een stage bij een groot, internationaal kantoor en kunt dit goed motiveren. Je zit minimaal in het derde jaar van je studie Nederlands recht en beschikt over een goed CV en een mooie cijferlijst. Uiteraard heb je interesse in het Pensioenrecht. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en wil je graag stage komen lopen in een team om te werken aan grensoverschrijdende zaken. Je wilt jezelf ontwikkelen en je kennis verdiepen en verbreden in een internationale omgeving. Ook vind je het leuk om op sociaal vlak actief te zijn binnen de sectie.

Read more

Interesse

Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Klik op onderstaande link om te solliciteren.

Read more

Working at Baker McKenzie

Branche
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
47
Headquarters Holland
Amsterdam