Stage Online Design | StartersVacatures.be
Business Talent Network

A.S. Watson Stage Online Design

Application deadline 31-08-2016
Start date 01-09-2016
Category

Communicatie

IT

...
>> View all
Level
HBO
Location
Renswoude
Deadline:
31-08-2016 (For Past)
Category:

Communicatie

,

IT

Level:
HBO
Location:
Renswoude
Start date:
01-09-2016
31-08-2016
Deadline
Past
View all Internships from A.S. Watson

Stage Online Desing

Wil jij een bijdrage leveren aan een succesvolle en druk bezochte website in de retailbranche? Wil je stage lopen op een afdeling met allemaal jonge, ambitieuze en gezellige collega's? Wij hebben per september 2016 een uitdagende en leerzame stage voor een enthousiaste stagiair met frisse ideeën ter ondersteuning van het Webshop-team van Kruidvat Nederland en van Kruidvat België.

Je komt te werken op de afdeling eCommerce met 30 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor alle activiteiten op www.kruidvat.nl, www.kruidvat.be, www.trekpleister.nl en een aantal corporate sites. Het doel van de afdeling is het behalen van een maximaal rendement uit de online sales en het verhogen van de traffic naar de stores. Het afgelopen jaar hebben we binnen de afdeling eCommerce een aantal grote stappen gezet. Zo hebben we een compleet nieuwe website gelanceerd voor www.kruidvat.nl en www.kruidvat.be, waarbij we nu het volledige assortiment online hebben. En daarmee zijn we nog lang niet klaar! Wil jij een bijdrage leveren aan ons online succes en spreekt de dynamiek van e-tail en retail jou aan? Dan komen we graag met je in contact!

Als stagiair Online Design op de afdeling eCommerce werk je in een team van Designers aan de vormgeving van alle online uitingen van Kruidvat en Trekpleister. Je kunt hierbij denken aan nieuwsbrieven, banners en landingspagina’s. Uiteraard is er ook ruimte voor een stage-opdracht op dit gebied.

De stage is vanaf september 2016 voor een periode van 3 tot 5 maanden, voor 5 dagen per week.

Read more

Wat heb je nodig voor deze stage?

  • 3e of 4e jaars MBO- of HBO-student richting Grafisch of Multimedia.
  • Ervaring met Adobe CC, met name Photoshop.
  • Goede grafische kennis (o.a. vlakverdeling en typografie).
  • Aantoonbare en bewezen creativiteit, je bent in bezit van een digitaal portfolio.
  • Een proactieve houding: je komt zelf met ontwerpvoorstellen.
  • Affiniteit met onze winkelformules en ons assortiment.
Read more

Wat krijg je er voor terug?

Als Stagiair Online Design maak je deel uit van de afdeling eCommerce. Alles wat wij doen is gericht op online succes en next generation marketing en commercie. Wij zorgen ervoor dat onze klanten ook 24/7 terecht kunnen op onze webshops en dat onze websites meegroeien met alle (digitale) ontwikkelingen en technische mogelijkheden. Werk je op deze afdeling, dan werk je uiteraard nauw samen met andere afdelingen.

Naast deze web oriented omgeving bieden we jou:

  • een inhoudelijk interessante stage op het gebied van Online Design en eCommerce binnen een succesvolle en krachtige internationale organisatie die continu in beweging is; we kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit!
  • uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je kunt gaan uitvoeren; wij bieden jou de kans om jezelf net zo snel te ontwikkelen als onze snelgroeiende eCommerce-organisatie;
  • een prima stagevergoeding;
  • een enthousiast, professioneel en gedreven team van collega’s met een informele, no nonsens werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en - last but not least - een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn.

Wat je belooft, moet je ook doen. Daar geloven we bij A.S. Watson Benelux niet alleen in, we maken het ook waar. Ons HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de HR Proffie en Top Employer. Dit betekent dat we niet alleen investeren in een goed pakket arbeidsvoorwaarden en goede arbeidsomstandigheden, maar ook in onze collega’s. Je werkt niet alleen bij ons, maar we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt.

 

Read more

Working at A.S. Watson

Branche
FMCG
Retail
Number of countries
25
Headquarters Holland
Renswoude
Employee abroad
120000
Employee in NL
19000