Stage Private Banking | StartersVacatures.be
Business Talent Network

ABN AMRO BankStage Private Banking

Application deadline Always open
Start date Immediately
Placement type Final Internships
Duration in months
5
to
Duration in months max: 
6
Category

Finance

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
's-Hertogenbosch
Deadline:
(Always open)
Category:

Finance

Level:
HBO & WO
Location:
's-Hertogenbosch
Duration in months:
5
Start date:
-
Deadline
Always open

Ervaring opdoen in de wereld van Private Banking

Deel jij onze kijk op bankieren en ondernemen? Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.  Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn. 

Read more

Hoe ziet je werk eruit?

Jij zorgt dat de Private Bankers en specialisten zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden, door hen te ondersteunen in diverse werkzaamheden. Want: onze klanten en hun belangen staan altijd centraal. Jouw dag? Jij bereidt klantgesprekken voor en verzorgt de afhandeling ervan. Daarnaast zul je de komende periode veel werkzaamheden verrichten betreft relatiebeheer.

Jij gaat werken in 's-Hertogenbosch samen met het team van enthousiaste collega’s daar. De stage start in september 2016 en bij voorkeur voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden. 

Read more

Wie ben jij?

Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend, stressbestendig, flexibel en niet bang om hard te werken. Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Check je profiel!

We bieden je veel kansen, dus stellen we ook eisen. 
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. 
- Je wil veel leren en durft suggesties aan te dragen. 
- Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten. 
- Je bent nauwkeurig, zelfstandig, accuraat, enthousiast en hebt een commerciële drive. 
- Je beschikt over minimaal HBO/WO denkniveau en opleiding.

Read more

Wie zijn wij?

ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. ABN AMRO MeesPierson is in 2015 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste Private Bank van Nederland. 

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Read more

Wat bieden wij je?

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent.Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding. 

Read more

Solliciteren of meer weten?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature! Voor meer informatie, neem contact op met Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.

Read more

Working at ABN AMRO Bank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
23
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
24225
Employee in NL
21000