Sector Analist Real Estate | StartersVacatures.be
Business Talent Network

ABN AMRO BankSector Analist Real Estate

Application deadline 20-04-2015
Category

Finance

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
20-04-2015 (For Past)
Category:

Finance

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
20-04-2015
Deadline
Past
View all Internships from ABN AMRO Bank

Hoe ziet je werk eruit

Werk jij graag mee aan het uitbouwen van toonaangevende vastgoed research? Deze stage bied je de mogelijkheid om samen met de afdeling  ABN AMRO Real Estate Advisory nieuwe research systemen op te zetten en mee te schrijven aan publicaties over zowel de Nederlandse als internationale (vastgoed)markt. Je brengt zowel economische als (in)directe vastgoedmarkten in kaart en structureert dit in systemen (Excel & Datastream).  Dit doe je via desk research, interne meetings en mogelijk intervieuws met spraakmakende partijen in de markt. Het onderzoek naar (internationale)vastgoed- en economische markten is allicht geschikt voor een afstudeerscriptie. Daarnaast ben je inzetbaar voor andere werkzaamheden op de afdeling. Je wordt begeleid door het Hoofd Real Estate Advisory en zijn team. De stage kan een opstap zijn voor je verdere loopbaan binnen ABN AMRO.

Read more

Wie ben jij

Real Estate Advisory richt zich op de financieel-economische aspecten van vastgoed; zowel binnen direct, niet beursgenoteerd als de beursgenoteerde vastgoedmarkt. Jij hebt dan ook een vooropleiding die hierop aansluit (bijv. Finance & Investments met Real Estate Finance als specialisme of een specifieke Real Estate Finance Master). Daarnaast heb je aantoonbare affiniteit met vastgoed research en ervaring met Datastream. Wellicht heb je een meer algemene economische vooropleiding (Economie of Bedrijfskunde), maar wel aantoonbare interesse in de vastgoedmarkt en de financieel economische aspecten. Je kunt per direct starten en gedurende 4 maanden minimaal 3 dagen per week bezig zijn met dit interessante (afstudeer)onderwerp!  

Read more

Wie zijn wij

ABN AMRO Real Estate Advisory valt binnen Large Corporates & Merchant Banking Real Estate; bekend als financier voor beleggers in en ontwikkelaars van commercieel onroerend goed in Nederland. Er zijn zo'n 150 klanten variërend van mid-market tot beursgenoteerd met een totaal uitstaande leningportefeuille van ruim EUR 4 miljard. Real Estate Advisory is een breder expertisecentrum waarin verschillende kennisgebieden samenkomen; denk daarbij aan een sector approach voor fonds(her)structurering, innovatieve financieringsvormen (debt/equity) en M&A vraagstukken. Een breed en uitdagend werkgebied op een ondernemende afdeling!

Read more

Wat bieden wij

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank goed leert kennen en alvast in contact kunt treden met onze recruiters.

Read more

Working at ABN AMRO Bank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
23
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
24225
Employee in NL
21000