HR Recruitment stage bij ABN AMRO MeesPierson | StartersVacatures.be
Business Talent Network

ABN AMRO BankHR Recruitment stage bij ABN AMRO MeesPierson

Application deadline Always open
Start date 02-01-2017
Placement type Final Internships
Duration in months
5
to
Duration in months max: 
6
Category

HR

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
(Always open)
Category:

HR

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Duration in months:
5
Start date:
02-01-2017
Deadline
Always open

HR Recruitment stage bij ABN AMRO MeesPierson

Zet jij ABN AMRO MeesPierson op de kaart bij jong aanstormend talent?
Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van alle stagiairs binnen ABN AMRO MeesPierson. Daarnaast bezoek je evenementen om de juiste kandidaten te kunnen werven, ABN AMRO MeesPierson te promoten en krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan diverse projecten. Je krijgt volop de ruimte om je eigen ideeën te implementeren of een eigen onderzoek op te zetten. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Read more

Hoe ziet je werk eruit?

Sinds 2014 houdt het Stagebureau zich actief bezig met het selecteren van gemotiveerde stagiairs en deze aan te bieden bij de kantoren en afdelingen van ABN AMRO MeesPierson. Hierbij moet er niet alleen gedacht worden aan het behandelen van cv's en motivatiebrieven, maar is er in de werkzaamheden juist veel diversiteit te vinden. Je krijgt een eigen regio waarbinnen jij verantwoordelijk bent voor het invullen van de vacatures. Dit betekent dat je nauw samenwerkt met de contactpersonen en stagebegeleiders op de lokale kantoren. Daarnaast woon je stage evenementen bij en geef je gastcolleges op Hogescholen en Universiteiten. Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van de beste kandidaten en stelt hen voor aan de desbetreffende kantoren. De kantoren voeren zelf de sollicitatiegesprekken en nemen de kandidaten aan. 

Het stagebureau is onderdeel van de afdeling Sales Management. Een afdeling waar hard werken en plezier centraal staan. De aanvang van deze stage is per januari/februari, voor een periode van 5 a 6 maanden.

Read more

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste en zelfstandige student met HBO of WO denkniveau en hebt de ambitie om het beste uit jezelf te halen tijdens je stage. Je bent van nature nieuwsgierig en leergierig, zodat je in korte tijd ingewerkt kan worden in de wereld van recruitment. Sociaal en communicatief vaardig als je bent, leg je snel contact met diverse collega's en ben je een klantgericht aanspreekpunt voor onze kandidaten. Je komt goed tot je recht binnen een hectische en dynamische omgeving en behoudt ondanks de diversiteit aan werkzaamheden het overzicht. 

- HBO of WO werk- en denkniveau;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; 
- Je hebt affiniteit met het vakgebied van werving en selectie;
- Je bent leergierig, werkt nauwkeurig en hebt een hands-on mentaliteit;
- Je bent communicatief vaardig en samenwerkingsgericht;
- Je bent ten minste 4 dagen in de week beschikbaar;
- Je bent beschikbaar vanaf december / januari.

Read more

Wie zijn wij?

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. ABN AMRO MeesPierson is marktleider in Nederland op het gebied van Private Banking en is in 2015 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland.

Read more

Wat bieden wij je?

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen. Wij bieden jou een mooie stage waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop de ruimte is om te leren en te groeien. Daarnaast bieden wij een marktconforme stagevergoeding en goede begeleiding.

Read more

Solliciteren of meer weten?

Wij zijn benieuwd naar jou! Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Audrie Fransen (076-5279615), haar email adres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com. Gelieve het vacaturenummer in je sollicitatie vermelden. We maken graag kennis met je. 

Read more

Working at ABN AMRO Bank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
23
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
24225
Employee in NL
21000