Business Talent Network

Statistiek manual

Onderzoek is een essentieel onderdeel van je afstudeerscriptie. Bij veel onderzoeken geldt dat er ook een groot deel statistiek bij komt kijken. Omdat voor veel studenten statistiek toch een lastig onderdeel is, heeft Scriptie.nl een duidelijke handleiding opgesteld voor het opzetten en uitvoeren van statistisch onderzoek. Ook bieden wij een SPSS- en een onderzoekskunde-handleiding aan, deze kun je vinden onder het onderdeel scriptiehulp.

De statistiek manual is een initiatief van een aantal studenten met verschillende academische achtergronden, zowel technische als economische. Zij hebben geprobeerd om alle noodzakelijke kennis samen te vatten en in gebruikelijke taal uiteen te zetten. De schrijvers van deze handleiding gaan er van uit dat de lezers al enige voorkennis hebben van de basisbeginselen van de statistiek.

Thesis Match-Maker Total Award €4.000

Thesis Matchmaker

There are many prizes to win with your thesis in the Netherlands. More than €100.000 euros per year.

By entering data into our thesis price matchmaker you will discover within two minutes, for which price your thesis is eligible.

You will then be informed by receiving email in your own dashboard. This way you will know exactly when to sign up for a price that matches your course and thesis

Good luck!

Start the test