Leonardo da Vinci Afstudeerprijs | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Working at Leonardo da Vinci Afstudeerprijs

Branche
Engineering / Real Estate

Leonardo da Vinci Afstudeerprijs: Leonardo da Vinci Afstudeerprijs

Date Always open
Category
Techniek
...
>> View all
1st prize
€2 000
Location
Location: 
Roermond
01-03-2015
Deadline
Past

Leonardo da Vinci Afstudeerprijs

Bouwforum Leonardo da Vinci looft de Leonardo da Vinci Afstudeerprijs uit voor de beste universitaire masterscriptie. Met de Afstudeerprijs wil het Bouwforum de aandacht vestigen op bouw- & vastgoed gerelateerde vraagstukken, daarmee studenten uitdagen en een podium creëren voor excellente studenten.

De Afstudeerprijs is verder een uitgelezen mogelijkheid om talent op dit gebied te ontdekken en nieuwe ideeën op te doen. Ook wil het Bouwforum als netwerkorganisatie middels deze Afstudeerprijs haar maatschappelijke betrokkenheid uitdragen.

 De jury van de Afstudeerprijs bestaat uit zowel wetenschappers als ook professionals uit de bouwpraktijk, Cees Kleinman, Hans Cauberg, Paul Smeets en Maarten Engelman, allen lid of oud-lid van Bouwforum Leonardo da Vinci. De jury toets de scriptie-inzendingen aan een viertal criteria: vernieuwend, academisch, consistent en maatschappelijk relevant.

Read more

Leonardo da Vinci Afstudeerprijs 2015

Bouwforum Leonardo da Vinci reikt ook in 2015 in de Afstudeerprijs uit voor de als best beoordeelde afstudeerscriptie. Diegene die de winnende masterscriptie met een onderwerp dat past binnen het jaarthema 2014-2015 van Bouwforum Leonardo da Vinci "leren van het verleden” schrijft, verdient een presentatiekans bij het Bouwforum en tweeduizend euro. Voor 1 maart 2015 kunnen studenten een masterscriptie of een afstudeeropdracht inleveren.

Read more

Thesis Match-Maker Total Award €4.000

Thesis Matchmaker

There are many prizes to win with your thesis in the Netherlands. More than €100.000 euros per year.

By entering data into our thesis price matchmaker you will discover within two minutes, for which price your thesis is eligible.

You will then be informed by receiving email in your own dashboard. This way you will know exactly when to sign up for a price that matches your course and thesis

Good luck!

Start the test