Second Engineer | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Van Oord Second Engineer

Application deadline 26-07-2016
Category

Engineering

Techniek

...
>> View all
Level
HBO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Internationaal
Deadline:
26-07-2016 (For Past)
Category:

Engineering

,

Techniek

Level:
HBO
Location:
Internationaal
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
26-07-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Van Oord

Second Engineer

Ben jij op zoek naar de voordelen van een grote, internationale organisatie maar ook naar de persoonlijke sfeer kenmerkend voor een projectteam? Ben jij op zoek naar avontuur en heb je en voorliefde voor varen? Werk je graag met materieel dat voldoet aan de laatste technische ontwikkelingen? Lees dan verder wat Van Oord voor jou kan betekenen. Voor de afdeling Fleet Personnel, onderdeel van onze Ship Management Department, zoeken wij een second Engineer.

Read more

De functie

Als Second Engineer ben je verantwoordelijk voor de wacht en geef je leiding aan één of meer medewerkers en begeleidt je stagiaires en leerlingen. Je bent in deze functie wereldwijd inzetbaar en je werkt volgens een verlofschema van twee, vier of zes weken.

Overige werkzaamheden:
- Bedienen, onderhouden en repareren van de aan boord aanwezige technische installaties.
- Werken op één van onze modern uitgeruste schepen zoals een sleephopperzuiger, cutterzuiger, valpijpschip, stationaire zuiger of steenstorter. -

Read more

Wij vragen

- Een afgerond mbo- of hbo-opleiding.
- Een geldige vaarbevoegdheid met de kwalificatie ‘Second Engineer all Ships’ volgens de richtlijnen van STCW 95.
- Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. 

Read more

Wij bieden

Een afwisselende en internationale werkomgeving waar jij de kans krijgt werkervaring op te doen in het buitenland. Daarnaast werk je mee aan onze prestigieuze projecten.

Read more

Over van Oord

Van Oord is een wereldwijd actieve en toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore projecten (olie, gas en wind). Wij zijn een innovatieve partner voor onze opdrachtgevers en dragen al meer dan honderd jaar bij aan de infrastructuur van morgen. Onze 4500 medewerkers zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water, wind energie en techniek.

Marine ingenuity is het onderscheidende kenmerk van Van Oord. In slechts twee woorden geven we een helder overzicht in wat we doen, hoe we het doen en waarin wij ons onderscheiden. Gepassioneerde, slimme, scherpzinnige en internationaal opererende waterbouwers. Zo zien wij onszelf. Wij vinden innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers en zakenpartners.

Bij Van Oord heerst een cultuur van verantwoordelijkheid krijgen, nemen en dragen. Wij willen dat al onze mensen prettig, veilig en goed kunnen (samen)werken. Wederzijds respect, vertrouwen, collegialiteit en fatsoenlijke omgangsvormen staan hierbij centraal. Van Oord gelooft in One Team, wereldwijd.

Read more

Working at Van Oord

Branche
Offshore/Maritiem
Technology / Industry
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
5000
Employee in NL
5000